Свинина, запечена з баклажанами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо запікається з баклажанами, цибулею і томатами в духовці. Блюдо розраховане на 5-6 порцій, так що сміливо запрошуйте в гості друзів і почастуєте їх цим смачним частуванням. Готується швидко і легко!
Готуємо свинину з баклажанами в духовці в домашніх умовах. Таким блюдом можна нагодує відразу 5-6 людина, так що особливої актуальності воно набуває, коли ви чекаєте додому гостей. Обов'язково подавайте блюдо до столу гарячим! Гарного вам настрою на весь день!
- Свинина - 1 кілограм
- Помідори - 500 грам
- Баклажани - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 1 штука
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
М'ясо крупно поріжте і обсмажте на олії до рум'яної скоринки, сіль і poperčite. Перекладіть на тарілку.
Баклажани ріжемо кружальцями і обсмажити на олії з двох сторін, до м'якості. Не забудьте посолити! Часник пропустіть через прес, обмажте їм баклажани.
Ріжемо кільцями цибулю і помідори.
На деко викладаємо половину баклажанів, потім половину цибулі, зверху - м'ясо.
Потім викладаємо другу частину баклажанів і цибулі.
Верхнім шаром викладаємо помідори. Відправляємо деко в духовку на 40 хвилин, температура 200 градусів.
Готову страву присипте подрібненою зеленню.
Смачного!