Свинина з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Свинину часто в рецептах з'єднують з солодкими соусами і гарнірами. І це правильно, адже так смак м'яса розкривається по-справжньому. Ми не буде відступати від цієї традиції і спробуємо ще один рецепт.
Варіант виявився дуже простим, хоча виглядає він красиво. Та й поєднання продуктів вельми оригінально. Стало цікаво? Тоді прочитайте про те, як приготувати свинину з родзинками і перцем. До цього гарячої страви і гарнір не потрібний (завдяки овочам). А ось соус додати можна який-небудь гостро-солодкий.
- Фарш свинячий - 450 грам
- Картопля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець солодкий - 1 штука (червоний)
- Перець солодкий - 1 штука (зелений)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вода - 200 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Томатний соус - 100 мілілітрів
- Ізюм - 50 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Чорний мелений перець - За смаком

Наріжте кубиками цибулю, перець, картопля і морква. Часник подрібніть.

Морква з картоплею замочіть в холодній воді.

На сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому цибулю і часник до появи запаху. Потім додайте фарш. Готуйте його до рожевого кольору, помішуючи.

Далі додайте моркву і картоплю без води, а також перець і родзинки. Влийте томатний і соєвий соус. Всипте сіль і перець.

Гасіть блюдо під кришкою на середньому вогні, пару раз його перемішавши, протягом 10 хвилин. Відразу подавайте. Смачного!