Рецепт Банановий хліб з родзинками фото

Банановий хліб з родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Фрукти , Банан
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 7-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Банановий хліб з родзинками - це до божевілля проста, але дуже смачна домашня випічка. Прекрасний десерт для сімейного чаювання вихідного дня.

Опис приготування:

Ніжний, чудовий, приголомшливий, казковий, ароматний… Тільки так можна говорити про це чудовому кекс! Приготувати це кулінарне диво нескладно. Спробувавши банановий хліб з родзинками один раз, ви будете його піч знову і знову.

  • Банан - 3 штуки
  • Цукор - 110 грам
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Вершкове масло - 110 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 225 грам
  • Ізюм - 140 грам
  • Апельсиновий сік - 1 Склянка
банановий хліб з родзинками - фото крок 1
1. Замочіть родзинки в апельсиновому соку протягом півгодини.
банановий хліб з родзинками - фото крок 2
2. У велику миску просійте борошно, розпушувач, соду і сіль за допомогою сита.
банановий хліб з родзинками - фото крок 3
3. В окремій мисці збийте масло і цукор до повного розчинення.
банановий хліб з родзинками - фото крок 4
4. Збийте яйце, перемішайте з масляною сумішшю.
банановий хліб з родзинками - фото крок 5
5. Додайте ванілін, пюре з бананів, а після змішайте все з сумішшю сухих інгредієнтів.
банановий хліб з родзинками - фото крок 6
6. Замісити однорідне тісто, додавши родзинки.
банановий хліб з родзинками - фото крок 7
7. Налийте тісто в змащену маслом форму для випікання, готуйте хліб 50-55 хвилин при температурі 200 градусів.

Схожі рецепти