Банановий хліб з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Банановий хліб з родзинками - це до божевілля проста, але дуже смачна домашня випічка. Прекрасний десерт для сімейного чаювання вихідного дня.
Ніжний, чудовий, приголомшливий, казковий, ароматний… Тільки так можна говорити про це чудовому кекс! Приготувати це кулінарне диво нескладно. Спробувавши банановий хліб з родзинками один раз, ви будете його піч знову і знову.
- Банан - 3 штуки
- Цукор - 110 грам
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Вершкове масло - 110 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 225 грам
- Ізюм - 140 грам
- Апельсиновий сік - 1 Склянка
1. Замочіть родзинки в апельсиновому соку протягом півгодини.
2. У велику миску просійте борошно, розпушувач, соду і сіль за допомогою сита.
3. В окремій мисці збийте масло і цукор до повного розчинення.
4. Збийте яйце, перемішайте з масляною сумішшю.
5. Додайте ванілін, пюре з бананів, а після змішайте все з сумішшю сухих інгредієнтів.
6. Замісити однорідне тісто, додавши родзинки.
7. Налийте тісто в змащену маслом форму для випікання, готуйте хліб 50-55 хвилин при температурі 200 градусів.