Банановий хліб з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Банановий хліб з родзинками - це до божевілля проста, але дуже смачна домашня випічка. Прекрасний десерт для сімейного чаювання вихідного дня.
Опис приготування:
Ніжний, чудовий, приголомшливий, казковий, ароматний… Тільки так можна говорити про це чудовому кекс! Приготувати це кулінарне диво нескладно. Спробувавши банановий хліб з родзинками один раз, ви будете його піч знову і знову.
- Банан - 3 штуки
- Цукор - 110 грам
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Вершкове масло - 110 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 225 грам
- Ізюм - 140 грам
- Апельсиновий сік - 1 Склянка
1. Замочіть родзинки в апельсиновому соку протягом півгодини.
2. У велику миску просійте борошно, розпушувач, соду і сіль за допомогою сита.
3. В окремій мисці збийте масло і цукор до повного розчинення.
4. Збийте яйце, перемішайте з масляною сумішшю.
5. Додайте ванілін, пюре з бананів, а після змішайте все з сумішшю сухих інгредієнтів.
6. Замісити однорідне тісто, додавши родзинки.
7. Налийте тісто в змащену маслом форму для випікання, готуйте хліб 50-55 хвилин при температурі 200 градусів.