Рецепт Бананово-амарантовий пиріг з родзинками фото

Бананово-амарантовий пиріг з родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Фрукти, Банан
Дієтичне харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Солодке, Пироги

Хочу розповісти вам, як приготувати бананово-амарантовий пиріг з родзинками - ароматний і дуже корисний. Ви можете додати трохи цедри лимона або апельсина для більш насиченого аромату.

Випічка з амарантового борошна вважається однією з найбільш корисних, тому якщо вам захотілося порадувати себе чимось солодким, приготуйте бананово-амарантовий пиріг з родзинками. Ви можете використовувати безпосередньо амарантового борошно або самостійно подрібнити зерна амаранту - вибір за вами. Також раджу вам додати в тісто трохи кориці або цитрусової цедри для більш насиченого аромату. Обов'язково беріть жирну сметану - вона зробить тісто трохи густіше.

  • Пшеничне борошно - 195 грам
  • Зерна амаранту - 65 грам (подрібнені)
  • Крем - 100 грам(20% жирності)
  • Цукор - 100 грам
  • Ізюм - 0, 5 склянки
  • Банан - 1 Склянка (подрібнений)
  • Яйце - 2 штуки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
бананово-амарантовий пиріг з родзинками - фото крок 1
Яйця з сіллю збийте до пишної піни, після чого поступово додайте цукор і збийте до стійкої маси. Не припиняючи збивання, додайте сметану і ще трохи збийте.
бананово-амарантовий пиріг з родзинками - фото крок 2
Просіяне борошно змішайте з амарантового борошном і содою. Добре перемішайте і додайте до яєчної суміші. Перемішайте до однорідності і додайте подрібнені в блендері стиглі банани.
бананово-амарантовий пиріг з родзинками - фото крок 3
Викладіть в тісто добре промиті родзинки і знову перемішайте. Викладіть тісто в прямокутну форму, покриту пергаментом, і розрівняйте.
бананово-амарантовий пиріг з родзинками - фото крок 4
Випікайте в розігрітій до 175 градусів духовці 1 час. Повністю остудіть пиріг. Смачного!

Схожі рецепти