Свинина з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Свинина з картоплею в мультиварці - просте в приготуванні, буденне блюдо, яке за своїм смаком затьмарить більшість святкових делікатесів. Той випадок, коли просте - геніально
Якщо ви не знаєте, як швидко і смачно порадувати рідних і близьких смачним і ситним блюдом - скористайтеся цим простим рецептом свинини з картоплею в мультиварці. Цей рецепт страви з фото повинен взяти кожен володар мультиварки собі на замітку, так як він зможе виручити вас в будь-якій ситуації, коли знадобиться нагодувати ситно і смачно гостей або домочадців. Блюдо виходить дуже ситне і апетитне, а приготувати його зможе навіть дитина - взагалі нічого складного робити не потрібно. Сподіваюся, вам сподобається!
- Свинина - 300 грам
- Картопля - 500 грам
- Паприка - 1/2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Зелень - 50 грам
1. Спочатку підготуємо м'ясо: гарненько промиваємо під холодною водою, просишіваем, видаляємо жилки (якщо такі є). Після чого м'ясо нарізаємо шматками. Підготовлене м'ясо для готування перекладаємо в мультіварочную каструлю.
2. Цибуля очищаємо і промиваємо. Після чого нарізаємо дрібними кубиками. Додаємо цибулю до м'яса.
3. Картопля гарненько промиваємо, видаляємо чорні точки. Після того, як чистить, нарізаємо кубиками. Викладаємо до м'яса в мультиварку.
4. Морква аналогічно чистимо, промиваємо, нарізаємо соломкою.
5. Помідор очищаємо від шкірки за допомогою гарячої води: для цього кладемо помідо в окріп на пару хвилин. Вже через кілька хвилин ви легко очистите його від шкірки. Після чого нарізаємо кубиками.
6. У паприки видаляємо серцевину з насінням, після чого також нарізаємо кубиками. Всі кладемо в мультиварку.
7. Включаємо режим «Гасіння», час 1 час. М'ясо не варто попередньо обсмажувати - за вас все зробить мультиварка. Після відключення дозвольте страви постояти ще хвилин 15. М'ясо буде ніжним і соковитим, а овочі дуже просякнуті ароматами. Рекомендується блюдо подавати зі свіжими овочами та / або квашеною капустою