Смажена свинина з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам запропонувати класичний рецепт смаженої свинини з картоплею. Блюдо виходить соковитим і смачним, і готується ну просто до неподобства просто! Так що рекомендую його до ознайомлення і втіленню!
Щодо цього рецепта приготування смаженої свинини з картоплею можу сказати тільки один нюанс - головне, що треба враховувати, - це сіль і перець. Якщо посоліть м'ясо - воно може випустити весь сік, а якщо картоплю - вона, навпаки, "потече" . Так що рекомендую вам солити і перчити вже готову страву. Також раджу таку смажену свинину з картоплею подавати зі свіжими овочами, так як блюдо досить ситне і "важке", його треба урізноманітнити!
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 700 грам
- Спеції - За смаком
- Морква - 1 штука
1. Спочатку розігріваємо олію на сковороді, і обсмажити шматочки свинини до появи скоринки. Свинину знімаємо з вогню.
2. Тепер на тому ж маслі, де було м'ясо, обсмажити моркву і картоплю. Картоплю я зазвичай ріжу половину брусочками, а половину - кружечками.
3. Коли картопля вже помітно підрум'яниться, - доповідаємо знову м'ясо до картоплі, і закінчив, постійно помішуючи, до повної готовності і картоплі, і м'яса. Солимо і перчимо вже готову страву.
4. Смачного!