Свинина з кабачками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Смачна і соковита - це свинина з кабачками в мультиварці в домашніх умовах, яка готується максимально просто і швидко. Блюдо підійде в якості вечері всією сім'єю і навіть діти люблять таке м'ясо.
Таку свинину з овочами можна приготувати і на сковороді. Рецепт не помилковий, а часу йде не більше двох годин (якщо гасити м'ясо довго). В мультиварці істотно економиться час, тому навіть після роботи приготувати вечерю для всієї родини буде не складно.
- Свинина - 500 грам
- Помідор - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Картопля - 2 штуки (по бажанню)
- Сіль і перець - За смаком
- Болгарський перець - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
1. Цю страву можна готувати з картоплею. Так у нас вийде рагу з м'ясом і овочами. Дуже раджу спробувати!
2. Взагалі, кабачки на столі - це чудовий спосіб збагатити свій організм вітамінами. Навіть заморожені овочі підійдуть для цієї страви. Отже, нарізаємо м'ясо і відправляємо смажитися в мультиварку.
3. Видавлюємо часник і відправляємо до м'яса. Смажимо на невеликій кількості рослинного масла.
4. Нарізаємо цибулю та моркву і відправляємо також до м'яса. Туди ж помідори і все гарненько помішувати.
5. Тепер в мультиварку додаємо решту овочів і смажимо, постійно помішуючи.
6. В самому кінці відправляємо в мультиварку кабачки, трохи обсмажуємо, а потім вливаємо мультістакан води і виставляємо режим "гасіння" .
7. Найчастіше це блюдо готують влітку, коли достаток овочів. Я завжди маю запас на зиму. Тому балую м'ясом з овочами своїх близьких і гостей круглий рік!