Свинина з кабачками і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як я роблю свинину з кабачками і помідорами в домашніх умовах. Виходить дуже ситне і смачне блюдо. Можна подавати як з гарніром так і окремо, і подавати на будь-який випадок!
Звичайно ж, такий рецепт приготування свинини з кабачками і помідорами припаде до душі всім любителям м'ясних закусок, а також всім тим господиням, хто не любить готувати": перший, друге і компот" окремо. Тут же вам варто, наприклад, окремо відварити макарони і потім закинути їх в уже готову страву, - і отримаєте повноцінний обід або вечерю! Так що це не просто дуже простий рецепт свинини з кабачками і помідорами, а ще й дуже практичний! Тому рекомендую його настійно усім!
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Помідори - 4 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Спеції - За смаком
1. М'ясо ріжемо порційними шматочками, солимо перчимо, і обсмажити на рослинному маслі. Коли зайва рідина піде - додамо спочатку цибулю і часник, а потім і дрібно порізаний кабачок. Обсмажити.
2. Коли всі інгредієнти вже зарум'яняться, - додаємо помідори (бажано без шкурок). Зменшуємо вогонь і додамо трохи водички.
3. Коли м'ясо вже практично готове, - додамо солодкий перець, спеції за смаком, перемішаємо, і продовжимо тушкувати. Коли перець стане м'яким - можна знімати з вогню.
4. Смачного!