Рецепт Тушкована свинина з кабачками в мультиварці фото

Тушкована свинина з кабачками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо хочете урізноманітнити блюдо зі свинини, спробуйте додати до м'яса кабачки. Таке поєднання дуже доречне, тому сміливо можна експериментувати з овочами.

Опис приготування:

Незалежно від сезону, приготувати тушковану свинину з кабачками в мультиварці в домашніх умовах дуже просто. Якщо ви користуєтеся мультиваркою, то скоротіть свого часу, оскільки техніка зробить всю роботу за вас.

  • Свинина - 500 грам
  • Кабачок - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
тушкована свинина з кабачками в мультиварці - фото крок 1
1. Якщо у вас в холодильнику є кабачок і овочі, а ви зібралися готувати свинину, раджу звернути увагу на цей рецепт. По ньому м'ясо виходить дуже соковитим, смачним і ароматним.
тушкована свинина з кабачками в мультиварці - фото крок 2
2. Відразу нарізаємо м'ясо як на гуляш. Наливаємо в чашу мультиварки півтори столових ложок олії, розмазує і викладаємо шматочки м'яса. Кабачки чистим, моєму, вирізаємо насіння і нарізаємо кубиками.
тушкована свинина з кабачками в мультиварці - фото крок 3
3. Чистимо і нарізаємо моркву і цибулю. Морква я шаткую також невеликими кубиками - так гарніше в готовій страві.
тушкована свинина з кабачками в мультиварці - фото крок 4
4. Викладаємо все в мультиварку, перемішуємо. Заливаємо стакан води, додаємо спеції і виставляємо режим"Гасіння" з 50 хвилин.
тушкована свинина з кабачками в мультиварці - фото крок 5
5. Тушкована свинина з кабачками в мультиварці виходить дуже смачною. Я це блюдо готую навіть взимку, коли відчувається нестача вітамінів. На такий випадок у мене завжди в морозильній камері є парочка нарізаних кабачків.

Схожі рецепти