Рецепт Тушкована свинина з кабачками в мультиварці фото

Тушкована свинина з кабачками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо хочете урізноманітнити блюдо зі свинини, спробуйте додати до м'яса кабачки. Таке поєднання дуже доречне, тому сміливо можна експериментувати з овочами.

Незалежно від сезону, приготувати тушковану свинину з кабачками в мультиварці в домашніх умовах дуже просто. Якщо ви користуєтеся мультиваркою, то скоротіть свого часу, оскільки техніка зробить всю роботу за вас.

  • Свинина - 500 грам
  • Кабачок - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
тушкована свинина з кабачками в мультиварці - фото крок 1
1. Якщо у вас в холодильнику є кабачок і овочі, а ви зібралися готувати свинину, раджу звернути увагу на цей рецепт. По ньому м'ясо виходить дуже соковитим, смачним і ароматним.
тушкована свинина з кабачками в мультиварці - фото крок 2
2. Відразу нарізаємо м'ясо як на гуляш. Наливаємо в чашу мультиварки півтори столових ложок олії, розмазує і викладаємо шматочки м'яса. Кабачки чистим, моєму, вирізаємо насіння і нарізаємо кубиками.
тушкована свинина з кабачками в мультиварці - фото крок 3
3. Чистимо і нарізаємо моркву і цибулю. Морква я шаткую також невеликими кубиками - так гарніше в готовій страві.
тушкована свинина з кабачками в мультиварці - фото крок 4
4. Викладаємо все в мультиварку, перемішуємо. Заливаємо стакан води, додаємо спеції і виставляємо режим "гасіння" з 50 хвилин.
тушкована свинина з кабачками в мультиварці - фото крок 5
5. Тушкована свинина з кабачками в мультиварці виходить дуже смачною. Я це блюдо готую навіть взимку, коли відчувається нестача вітамінів. На такий випадок у мене завжди в морозильній камері є парочка нарізаних кабачків.

Схожі рецепти