Тушкована свинина з кабачками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете урізноманітнити блюдо зі свинини, спробуйте додати до м'яса кабачки. Таке поєднання дуже доречне, тому сміливо можна експериментувати з овочами.
Незалежно від сезону, приготувати тушковану свинину з кабачками в мультиварці в домашніх умовах дуже просто. Якщо ви користуєтеся мультиваркою, то скоротіть свого часу, оскільки техніка зробить всю роботу за вас.
- Свинина - 500 грам
- Кабачок - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
1. Якщо у вас в холодильнику є кабачок і овочі, а ви зібралися готувати свинину, раджу звернути увагу на цей рецепт. По ньому м'ясо виходить дуже соковитим, смачним і ароматним.
2. Відразу нарізаємо м'ясо як на гуляш. Наливаємо в чашу мультиварки півтори столових ложок олії, розмазує і викладаємо шматочки м'яса. Кабачки чистим, моєму, вирізаємо насіння і нарізаємо кубиками.
3. Чистимо і нарізаємо моркву і цибулю. Морква я шаткую також невеликими кубиками - так гарніше в готовій страві.
4. Викладаємо все в мультиварку, перемішуємо. Заливаємо стакан води, додаємо спеції і виставляємо режим "гасіння" з 50 хвилин.
5. Тушкована свинина з кабачками в мультиварці виходить дуже смачною. Я це блюдо готую навіть взимку, коли відчувається нестача вітамінів. На такий випадок у мене завжди в морозильній камері є парочка нарізаних кабачків.