Свинина з імбиром по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Дуже пікантне, ароматне і смачне блюдо поспішаю вам запропонувати на пробу. Якщо вам до душі рецепти в азіатському стилі, обов'язково варто повторити цей варіант в домашніх умовах. Запам'ятовуйте!
Ідея, як приготувати свинину з імбиром по-китайськи, проста і дійсно цікава. З мінімумом інгредієнтів у вас вийде чудове блюдо, яке обов'язково варто спробувати. Подавати його рекомендую з традиційним для Азії відвареним рисом.
- Свинина - 200 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Імбир - 1 штука (шматочок близько 1.5 см)
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Рисове вино - 1 Ст. Ложка
- Сіль, цукор, Зелена цибуля - За смаком
1. Наріжте тонкими брусочками або кружальцями імбир. Викладіть в розігріте масло і обсмажте пару хвилин, помішуючи.
2. Додайте дрібно нарізану свинину. Влийте соєвий соус, додайте дрібку цукру і солі.
Перемішайте і смажте, продовжуючи помішувати.
Перемішайте і смажте, продовжуючи помішувати.
3. В кінці смаження додайте подрібнену зелену цибулю і рисове вино. Буквально через хвилину свинина з імбиром по-китайськи вже може бути подана до столу.