Рецепт Кальмари по-китайськи з імбиром і селерою фото

Кальмари по-китайськи з імбиром і селерою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морепродукти , Цибуля , Імбир , Кальмари , Селера
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Навіть якщо Ви не дуже великий любитель кальмарів, все одно я раджу спробувати кальмари, приготовані за цим рецепту.Оні виходять соковиті, пряні, з незвичайним ароматом. Дуже смачно і просто.

Опис приготування:

При бажанні стебла селери цілком можна замінити на шпинат або будь-яку іншу зелень. В іншому, раджу все залишити без змін!

  • Кальмар, тушка - 1 кілограм
  • Селера, стебла - 250 грам
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Оцет винний - 2 Ст. Ложки
  • Горілка - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Імбир свіжий - 10 грам
  • Перець духмяний - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
кальмари по-китайськи з імбиром і селерою - фото крок 1
1. Селера наріжте і бланшувати в киплячій воді 1 хвилину.
кальмари по-китайськи з імбиром і селерою - фото крок 2
2. Кальмари очистіть і наріжте смужками.
кальмари по-китайськи з імбиром і селерою - фото крок 3
3. Відваріть 2 хвилини в киплячій воді.
кальмари по-китайськи з імбиром і селерою - фото крок 4
4. Імбир натріть на тертці.
кальмари по-китайськи з імбиром і селерою - фото крок 5
5. Лук наріжте кубиком.
кальмари по-китайськи з імбиром і селерою - фото крок 6
6. У сковороді розігрійте масло і обсмажте цибулю з імбиром до золотистого кольору.
кальмари по-китайськи з імбиром і селерою - фото крок 7
7. Додайте кальмари з селерою. Обсмажуйте 2 хвилини.
кальмари по-китайськи з імбиром і селерою - фото крок 8
8. В кінці додайте соєвий соус, оцет, горілку і перець.
кальмари по-китайськи з імбиром і селерою - фото крок 9
9. Смачного!

Схожі рецепти