Свинина, тушкована з імбиром
(покроковий рецепт з фото)
Роздумуючи над меню, зверніть увагу на цей неймовірно простий, але дуже класний рецепт. Ніжне, томління в пікантному соусі м'ясо буквально тане в роті і чудово поєднується з усіма гарнірами.
Пропоную Вашій увазі класну ідею, як приготувати свинину, тушковану з імбиром в медовому соусі. Головна родзинка цієї страви в тому, що воно має нудитися на дуже повільному вогні не менше 1.5 годин і щоб м'ясо при цьому залишалося шматочками. Будь гарнір або овочі стануть чудовим доповненням до цього ароматного і пікантному страви. Рекомендую на замітку!
- Свинина - 1 кілограм
- Мед - 100 грам
- Лимон - 1 штука (сік і tsedra; по бажанню)
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Часник і імбир - За смаком
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Бульйон - 1 Склянка
- Сіль і перець - За смаком
1. М'ясо вимийте, обсушити, наріжте і обсмажте на сковороді до рум'яності на сильному вогні, посолити і поперчити за смаком. Для приготування соусу в невеликій мисці з'єднайте мед, сік лимона, соєвий соус, подрібнений імбир і часник. Все перемішайте.
2. Перекладіть м'ясо в посуд з товстим дном. Додайте соус і склянку бульйону. Поставте на самий мінімальний вогонь і залиште нудитися під кришкою. В процесі може знадобитися ще бульйон, підливайте його в разі потреби.
3. Ось такий неймовірний результат! В кінці розведіть крохмаль в невеликій кількості води, додайте до м'яса і акуратно перемішайте. Через пару хвилин можна подавати блюдо до столу.