Свинина з ананасами
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання ніжного м'яса з солодким ананасом для багатьох вже стало класикою. Якщо ви шукайте саме такий рецепт, то хочу поділитися з вами класної ідеєю апетитного і зовсім нескладного гарячого блюда.
Пропоную вам на замітку цікавий спосіб, як приготувати свинину з ананасами та овочами. Ця страва особливо припаде до смаку любителям азіатської кухні. Подавати до столу його можна з будь-яким гарніром, але найкраще підійде відварний рис. Що стосується спецій, то в даному випадку використовується соус "теріякі", але ви можете замінити його і іншим за смаком.
- Свинина - 800 грам
- Білки - 2 штуки
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 чайних ложки
- Овочі - За смаком (цибулина, пару морквин, солодкий перець)
- Цибуля зелена - За смаком
- Перець чилі паста - За смаком (або аджика)
- Терияки - 1 Склянка
- Ананас - 1 штука
1. М'ясо вимийте і висушіть.
2. Наріжте його невеликими кубиками.
3. У глибоку миску акуратно відокремте білки від жовтків.
4. Збийте білки віночком з крохмалем.
5. Викладіть в миску свинину. Додайте сіль, перець за смаком.
6. Все як слід перемішайте.
7. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла.
8. Викладіть свинину, обсмажте її на середньому вогні, помішуючи, до румяности.
9. Щоб страва була ще більш апетитним, рекомендую додати овочів. На сковороду з маслом відправте подрібнену цибулю, морква, різнокольорові перці.
10. Обсмажте на середньому вогні до м'якості.
11. А після перекладіть до м'яса.
12. Додайте подрібнену зелену цибулю і соус "теріякі" .
13. Для пікантності можна додати пасту чилі або аджику, наприклад. Все як слід перемішайте і залиште нудитися до готовності м'яса.
14. А тим часом очистіть ананас, наріжте його невеликими кубиками. Викладіть на сковороду, перемішайте. Хвилини через 3 можна подавати блюдо до столу.
Смачного!
Смачного!