Свинина в молоці на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите м'ясо, то свинина в молоці в домашніх умовах - це те блюдо, від якого ви будете в захваті! завдяки молоку, м'ясо стає м'якше і ароматні, а овочі доповнюють смак.
Така свинина в молоці в домашніх умовах виходить дуже соковитою, а молоко надає витончений смак. Крім цього, якщо готувати м'ясо з грибами - це буде і ситніше, і смачніше. Подавайте блюдо разом із зеленню і гарніром. В якості закуски можете вибрати соління або свіжі овочі.
- Свинина - 800 грам
- Гриби - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 200 грам
- Сіль і перець - За смаком

1. Якщо ви думаєте, що свинина і молоко - не поєднувані продукти, то це не так. Спробуйте приготувати свинину за цим рецептом і це блюдо стане традиційним у вашій родині. Я вирішила трохи його урізноманітнити і приготувати разом з грибами.

2. Обсмажуємо цибулю разом з грибами. Я нарізаю печериці уздовж середньої товщини.

3. Коли гриби будуть готові посипаю борошном і трохи обсмажую. Тільки після цього заливаю молоком.

4. Поки вони гасяться нарізаю м'ясо. Свинину краще використовувати нежирну і рубати її середнього розміру.

5. Відправляємо м'ясо на пательню, накриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні близько півгодини. Солимо і приправляємо за смаком.

6. Спеції не шкодуйте для цієї страви. Можна використовувати приправи для грибів і м'яса, чорний мелений і червоний перець.

7. Про ступінь готовності свинини скаже її м'якість. Пробуйте м'ясо і тим часом можете відварити гарнір.

8. Це можуть бути овочі, будь-яка каша або картопляне пюре. Смачного!