Рецепт Свинина, тушкована в молоці фото

Свинина, тушкована в молоці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти , Молоко
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Щоб м'ясо вийшло надзвичайно ніжним, спробуйте протушкувати його в молоці. Це найпростіший спосіб зробити навіть найжорсткіше і сухе м'ясо соковитим і ніжним. Такий спосіб підійде і для свинини.

Опис приготування:

Вдалий варіант вечері - це шматок відмінно приготованого м'яса. Особливо, якщо ця вечеря призначається чоловікові. М'ясо можна просто згасити, а можна зробити це в молоці, тоді воно буде ніжним і соковитим. Щоб дізнатися, як приготувати свинину, тушковану в молоці, уважно прочитайте цей рецепт.

  • Свинина - 400 грам
  • Молоко - 1/2 L
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Каррі - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Часник - 2 зубчики
свинина, тушкована в молоці - фото крок 1
М'ясо гарненько вимийте і висушіть паперовими рушниками. Зачистіть його від плівок і жилок. Натріть шматок м'яса з усіх боків сумішшю з спецій і солі, поки воно ще вологе.
свинина, тушкована в молоці - фото крок 2
Поставте сковороду на вогонь, налийте в неї рослинне масло, до якого додайте шматочок вершкового. Увімкніть вогонь, коли масло прогріється, викладіть в нього нарізану кружальцями очищений часник. Обсмажуйте його кілька хвилин.
свинина, тушкована в молоці - фото крок 3
Викладіть в сковорідку шматок м'яса, обсмажте його з обох сторін по кілька хвилин. Залийте м'ясо молоком, доведіть його до кипіння. Зменшіть вогонь (зробивши його мінімальним) і накрийте м'ясо кришкою. Гасіть півтори години до повної готовності.

Схожі рецепти