Свинина, тушкована в молоці
(покроковий рецепт з фото)
Щоб м'ясо вийшло надзвичайно ніжним, спробуйте протушкувати його в молоці. Це найпростіший спосіб зробити навіть найжорсткіше і сухе м'ясо соковитим і ніжним. Такий спосіб підійде і для свинини.
Вдалий варіант вечері - це шматок відмінно приготованого м'яса. Особливо, якщо ця вечеря призначається чоловікові. М'ясо можна просто згасити, а можна зробити це в молоці, тоді воно буде ніжним і соковитим. Щоб дізнатися, як приготувати свинину, тушковану в молоці, уважно прочитайте цей рецепт.
- Свинина - 400 грам
- Молоко - 1/2 L
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Каррі - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Часник - 2 зубчики

М'ясо гарненько вимийте і висушіть паперовими рушниками. Зачистіть його від плівок і жилок. Натріть шматок м'яса з усіх боків сумішшю з спецій і солі, поки воно ще вологе.

Поставте сковороду на вогонь, налийте в неї рослинне масло, до якого додайте шматочок вершкового. Увімкніть вогонь, коли масло прогріється, викладіть в нього нарізану кружальцями очищений часник. Обсмажуйте його кілька хвилин.

Викладіть в сковорідку шматок м'яса, обсмажте його з обох сторін по кілька хвилин. Залийте м'ясо молоком, доведіть його до кипіння. Зменшіть вогонь (зробивши його мінімальним) і накрийте м'ясо кришкою. Гасіть півтори години до повної готовності.