Рецепт Омлет на молоці на сковороді фото

Омлет на молоці на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Яйця, Молоко
Дієтичне харчування
На сніданок
Омлет

Омлет на молоці, приготований на сковороді - швидкий, смачний і ситний сніданок. Він може містити в собі різні смакові добавки. Саме такий я пропоную сьогодні приготувати.

Омлет на молоці - чудове, ситне блюдо яке припаде до смаку всій родині, от мала до велика. Сьогодні ми приготуємо вишуканий омлет на молоці приготований на сковороді з додаванням шинки і сиру. Втім, ви при бажанні можете додати в омлет щось інше, а можете і зовсім нічого не додавати. Рецепт приготування дуже простий. Отже приготуємо необхідні продукти і почнемо:

1. Холодні яйця збиваємо в однорідну масу.

2. Змішуємо молоко з цукром, сіллю і содою, додаємо збиті яйця.

3. Ми залишаємо на 10 хвилин.

4. Тим часом ріжемо тонкими смужками шинку і натираємо на крупній тертці сир.

5. Змащуємо сковороду невеликою кількістю рослинної олії і ставимо на плиту розігріватися.

6. У гарячу сковороду висипаємо нарізану шинку і гарненько обсмажуємо, протягом 5 хвилин.

7. Заливаємо яйцями і смажимо до утворення золотистої скоринки.

8. Готовий омлет щедро посипаємо тертим сиром і накриваємо кришкою на 5 - 10 хвилин, щоб сир розтанув.

9. По закінченню часу готову страву викладаємо на тарілку.

10. При подачі на стіл посипати дрібно нарізаною зеленню і дольками помідори.

11. Подавати гарячим.

Хай щастить!

  • Яйце - 5 штук
  • Молоко - 1 Склянка
  • Шинка - 200 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком
  • Сир твердий - 100 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Помідор - 1 штука
Омлет на молоці - чудове, ситне блюдо яке припаде до смаку всій родині, от мала до велика. Сьогодні ми приготуємо вишуканий омлет на молоці приготований на сковороді з додаванням шинки і сиру. Втім, ви при бажанні можете додати в омлет щось інше, а можете і зовсім нічого не додавати. Рецепт приготування дуже простий. Отже приготуємо необхідні продукти і почнемо:

1. Холодні яйця збиваємо в однорідну масу.

2. Змішуємо молоко з цукром, сіллю і содою, додаємо збиті яйця.

3. Ми залишаємо на 10 хвилин.

4. Тим часом ріжемо тонкими смужками шинку і натираємо на крупній тертці сир.

5. Змащуємо сковороду невеликою кількістю рослинної олії і ставимо на плиту розігріватися.

6. У гарячу сковороду висипаємо нарізану шинку і гарненько обсмажуємо, протягом 5 хвилин.

7. Заливаємо яйцями і смажимо до утворення золотистої скоринки.

8. Готовий омлет щедро посипаємо тертим сиром і накриваємо кришкою на 5 - 10 хвилин, щоб сир розтанув.

9. По закінченню часу готову страву викладаємо на тарілку.

10. При подачі на стіл посипати дрібно нарізаною зеленню і дольками помідори.

11. Подавати гарячим.

Хай щастить!

Схожі рецепти