Рецепт Свинина, тушкована з гречкою фото

Свинина, тушкована з гречкою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Гречка
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відмінний поживний обід або вечерю. Готується це блюдо легко і просто. Гречана каша при такому способі приготування просочується смаком м'яса з овочами і ароматними спеціями і буде дуже смачною.

Опис приготування:

Хочете приготувати і м'ясо, і гарнір до нього в одному посуді? запросто! З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати свинину, тушковану з гречкою. Гречана каша, приготована таким способом, здивує вас своїм смаком. При гасінні з м'ясом вона насититься ароматами і смаками м'ясного соусу і стане надзвичайно смачною. Готуємо!

  • Свиняча м'якоть - 400 грам (найкраще шийка)
  • Гречана крупа - 100-150 грам
  • Перець болгарський - 2-3 штук (невеликих, краще різного кольору)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
  • Паприка сушена - 1 Чайна ложка
  • Гострий перець мелений - 1 щіпка (за смаком)
  • Прованські трави - 1-2 Щепоток
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Вода - 2-2, 5 склянки
свинина, тушкована з гречкою - фото крок 1
М'ясо нарізаємо кубиками і змішуємо зі спеціями. Обсмажуємо на рослинному маслі. Потім додамо очищені та подрібнені цибулю і часник і обсмажити з м'ясом до м'якості цибулі.
свинина, тушкована з гречкою - фото крок 2
Очистити перець і нарізати соломкою або як вам подобається. Додамо перець до м'яса.
свинина, тушкована з гречкою - фото крок 3
Заливаємо водою, додамо солі за смаком і тушкуємо хвилин 15 на невеликому вогні.
свинина, тушкована з гречкою - фото крок 4
Потім додамо гречку і сіль, розмішати і продовжуємо тушкувати до готовності гречки. При необхідності додайте трохи води.
свинина, тушкована з гречкою - фото крок 5
Якщо ви хочете отримати гречку з м'ясом, збільшуйте кількість крупи, а якщо м'ясо з гречкою, можна залишити кількість продуктів, як в рецепті

Схожі рецепти