Свинина тушкована в майонезі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне, ніжне і соковите м'ясо. Підійде для сімейної трапези або для будь-якого святкового столу. Подавати можна з будь-яким гарніром або самостійно з соусом і свіжими овочами.
Пропоную приготувати свинину тушковану в майонезі, блюдо хоч і просте, але дуже смачне! Рецепт ідеально підійде для тих, хто не хоче возитися з м'ясом або довго стояти біля плити. М'ясо має не тільки чудовий смак і яскравий аромат, але це блюдо ще й виручить в будь-якій ситуації. До приходу несподіваних гостей або для ситної вечері для всієї родини - підійде як не можна до речі. Подавати таку свинину можна з будь-яким гарніром на ваш смак, підійдуть як страви з круп, так і картопля.
- Свинина - 600 грам (м'якоть)
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Майонез - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. М'ясо заздалегідь розморозити і наріжте порційними шматочками.
Відбийте м'ясо з двох сторін спеціальним молоточком.
Сковороду змажте маслом і викладіть рівним шаром відбите м'ясо.
Змастіть шар майонезом, посипте за смаком сіллю і перцем.
Зверху викладіть шар цибулі, нарізаної кільцями.
Повторіть шари ще раз в такому ж порядку, причому кількість шарів може бути декілька, все залежить від кількості м'яса, яке ви хочете приготувати. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте на невеликому вогні 45 хвилин.
Свинина тушкована в майонезі готова. Смачного!