Рецепт Свинина тушкована в майонезі фото

Свинина тушкована в майонезі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Майонез
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже смачне, ніжне і соковите м'ясо. Підійде для сімейної трапези або для будь-якого святкового столу. Подавати можна з будь-яким гарніром або самостійно з соусом і свіжими овочами.

Опис приготування:

Пропоную приготувати свинину тушковану в майонезі, блюдо хоч і просте, але дуже смачне! Рецепт ідеально підійде для тих, хто не хоче возитися з м'ясом або довго стояти біля плити. М'ясо має не тільки чудовий смак і яскравий аромат, але це блюдо ще й виручить в будь-якій ситуації. До приходу несподіваних гостей або для ситної вечері для всієї родини - підійде як не можна до речі. Подавати таку свинину можна з будь-яким гарніром на ваш смак, підійдуть як страви з круп, так і картопля.

  • Свинина - 600 грам (м'якоть)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Майонез - За смаком
свинина тушкована в майонезі - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. М'ясо заздалегідь розморозити і наріжте порційними шматочками.
свинина тушкована в майонезі - фото крок 2
Відбийте м'ясо з двох сторін спеціальним молоточком.
свинина тушкована в майонезі - фото крок 3
Сковороду змажте маслом і викладіть рівним шаром відбите м'ясо.
свинина тушкована в майонезі - фото крок 4
Змастіть шар майонезом, посипте за смаком сіллю і перцем.
свинина тушкована в майонезі - фото крок 5
Зверху викладіть шар цибулі, нарізаної кільцями.
свинина тушкована в майонезі - фото крок 6
Повторіть шари ще раз в такому ж порядку, причому кількість шарів може бути декілька, все залежить від кількості м'яса, яке ви хочете приготувати. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте на невеликому вогні 45 хвилин.
свинина тушкована в майонезі - фото крок 7
Свинина тушкована в майонезі готова. Смачного!

Схожі рецепти