Рецепт Свинина по-угорськи фото

Свинина по-угорськи
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо ви ніколи не пробували страви угорської кухні, то ви багато чого втратили, адже традиційна кухня Угорщини настільки багата і різноманітна, що кожна людина знайде в ній щось собі до смаку.

Я досить багато подорожую і в кожній країні я пробую страви національної кухні і хочу вам сказати, що Угорщина в цьому плані одна з моїх найулюбленіших країн. І, звичайно ж, я не могла не привезти з собою який-небудь цікавий рецепт, тому сьогодні я розповім вам, як приготувати свинину по-угорськи. А взагалі, якщо ви обожнюєте свинину і все, що з нею пов'язано, то Угорщина для вас найкраща країна в плані експериментів із зарубіжними стравами, тому що вся угорська кухня заснована на використанні свинини, солодкого перцю і сала. Взагалі-то, їжа досить калорійна, але неймовірно смачна, і особисто я не можу відязикати собі в задоволенні приготувати на вечерю якусь угорську смакоту. А цей рецепт приготування свинини по-угорськи, напевно, найулюбленіший в нашій родині, принаймні, чоловік завжди радіє як дитина, коли я готую таку свинину. Вам я теж рекомендую спробувати це блюдо, адже зробити його абсолютно не складно, зате скільки радості і задоволення воно вам доставить.


  • Свинина - 600 грам
  • Перець солодкий - 5 штук
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки
  • Крем - 200 грам
  • Бульйон - 1, 5 склянки
  • Борошно пшеничне - 1, 5 Ст. Ложки
  • Smalec - 1 Ст. Ложка
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
свинина по-угорськи - фото крок 1
Свинину нарізаємо на порційний шматки і посипаємо сіллю, чорним меленим перцем і спеціями на ваш розсуд. Ставимо м'ясо в холодильник хвилин на 20-30.
свинина по-угорськи - фото крок 2
У сковороді розтоплюємо жир і обсмажуємо на ньому м'ясо з усіх боків до рум'яної скоринки. Перекладаємо його в тарілку і накриваємо фольгою.
свинина по-угорськи - фото крок 3
Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями, обсмажуємо його на сковороді, де смажилася свинина, до золотистого кольору.
свинина по-угорськи - фото крок 4
Вимикаємо вогонь, додаємо мелену паприку і перемішуємо. Потім всипаємо борошно і ще раз все перемішуємо.
свинина по-угорськи - фото крок 5
Ставимо сковороду на вогонь і вливаємо в неї бульйон (можете використовувати звичайну воду). Коли рідина закипить, зменшуємо вогонь.
свинина по-угорськи - фото крок 6
Викладаємо в цей соус обсмажене м'ясо і тушкуємо під закритою кришкою протягом 15 хвилин.
свинина по-угорськи - фото крок 7
Тепер додаємо сметану, перемішуємо і продовжуємо тушкувати.
свинина по-угорськи - фото крок 8
Перець промиваємо, очищаємо від насіння і нарізаємо брусочками. Викладаємо його в сковороду до м'яса, перемішуємо і тушкуємо все разом ще хвилин 8-12.
свинина по-угорськи - фото крок 9
Готове м'ясо зазвичай подають з Полюшко, але ви можете їсти його з вашим улюбленим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти