Свинина по-угорськи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ніколи не пробували страви угорської кухні, то ви багато чого втратили, адже традиційна кухня Угорщини настільки багата і різноманітна, що кожна людина знайде в ній щось собі до смаку.
Я досить багато подорожую і в кожній країні я пробую страви національної кухні і хочу вам сказати, що Угорщина в цьому плані одна з моїх найулюбленіших країн. І, звичайно ж, я не могла не привезти з собою який-небудь цікавий рецепт, тому сьогодні я розповім вам, як приготувати свинину по-угорськи. А взагалі, якщо ви обожнюєте свинину і все, що з нею пов'язано, то Угорщина для вас найкраща країна в плані експериментів із зарубіжними стравами, тому що вся угорська кухня заснована на використанні свинини, солодкого перцю і сала. Взагалі-то, їжа досить калорійна, але неймовірно смачна, і особисто я не можу відязикати собі в задоволенні приготувати на вечерю якусь угорську смакоту. А цей рецепт приготування свинини по-угорськи, напевно, найулюбленіший в нашій родині, принаймні, чоловік завжди радіє як дитина, коли я готую таку свинину. Вам я теж рекомендую спробувати це блюдо, адже зробити його абсолютно не складно, зате скільки радості і задоволення воно вам доставить.
- Свинина - 600 грам
- Перець солодкий - 5 штук
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Крем - 200 грам
- Бульйон - 1, 5 склянки
- Борошно пшеничне - 1, 5 Ст. Ложки
- Smalec - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком