Рецепт Свинина по-китайськи фото

Свинина по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Свинина по-китайськи, як і багато китайські страви, готується швидко. Для цієї страви ми будемо використовувати 400 гр свинини, соєвий соус, болгарський перець, Пристрасть і цибулю. Все просто і геніально!

Опис приготування:

Ви хочете дізнатися як приготувати свинину по-китайськи? Тоді мій покроковий рецепт з фото вам розповість як зробити це максимально швидко, смачно і приємно. Свинина по-китайськи - блюдо з безліччю різних відтінків, воно швидше виходить кисло-солодке на смак. Спробуйте, я думаю, вам обов'язково сподобається!

  • М'ясо - 400 грам
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки(+ 4 ст. Ложки для соусу)
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Цибуля - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Вода - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Винний оцет - 4 Ст. Ложки
свинина по-китайськи - фото крок 1
М'ясо нарізаємо на невеликі шматочки, складаємо в зручну посуд. Додаємо 2 ст. Ложки соєвого соусу, збитий міксером білок і борошно.
свинина по-китайськи - фото крок 2
Добре перемішуємо, можна потримати близько 30 хвилин, але якщо не часу, то не обов'язково. Потім Сковорідку гарненько розігріваємо, наливаємо в неї масло і і обсмажуємо м'ясо. Робимо це частинами!
свинина по-китайськи - фото крок 3
Обсмажене м'ясо викладаємо на тарілку. У тій же сковорідці обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і часник і болгарський перець.
свинина по-китайськи - фото крок 4
До злегка обсмаженою овочам додаємо решту складових, в тому числі 4 ложки соєвого соусу. Готуємо на середньому вогні поки соус не загусне.
свинина по-китайськи - фото крок 5
Потім в сковорідку повертаємо м'ясо все добре перемішуємо і готово!
свинина по-китайськи - фото крок 6
Подаємо свинину по-китайськи з відвареним рисом. Смачного!

Схожі рецепти