Свинина по-ірландськи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вже хтось і розуміє толк в свинині, так це ірландці, адже з давніх часів вони робили всілякі страви з використанням свинини, і сьогодні я хочу розповісти вам про один такий відмінному рецепті.
Скажу вам чесно, цей рецепт приготування свинини по-ірландськи один з кращих в традиційній ірландській кухні, і якщо вам подобаються незвичайні поєднання смаків і ароматів, він то, що вам потрібно. А для того щоб страва вийшла по-справжньому автентичне, необхідно дотримуватися деяких правил. По перше, свинину обов'язково треба брати зі шкірою, тому що тільки в цьому випадку ви отримаєте хрустку засмаженою корочку. По-друге, справжні ірландці їдять таку свинину тільки з яблучним соусом, і хоча для нашої людини таке поєднання яблук і м'яса може здатися трохи дивним і незвичним, але без соусу це блюдо можна називати по-справжньому ірландським. Ну і, звичайно ж, ще один секрет такої свинини - це начинка, якої ми будемо її фарширувати, вона неймовірно ароматна і додає м'ясу особливий колорит. А взагалі тут немає нічого складного, і ви без зусиль приготуєте це блюдо, і, повірте мені, воно стане справжньою окрасою вашого столу. А щоб вам було легше впоратися з цим завданням, я пропоную вам свій рецепт свинини по-ірландськи з фото.
- Свинина на шкірі - 1, 5 кілограма (товщиною 5-6 см)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Вершкове масло - 45 грам
- Хлібні крихти - 85 грам
- Суміш трав - 2 Ст. Ложки (петрушка, чебрець, розмарин, цибуля, шавлія)
- Яблуко - 3 штуки (для соусу)
- Цукор - 50 грам (для соусу)
- Вода - 1-2 Ст. Ложок (для соусу)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком