Свинина по-домашньому 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
У кожного своє уявлення про те, як готується свинина по-домашньому, сходяться всі тільки в одному - таке блюдо повинне бути простим, смачним і ситним, а що ще потрібно для відмінного обіду або вечері.
Не завжди нам хочеться заморських делікатесів, іноді душа вимагає простої домашньої кухні, тоді на допомогу приходить цей рецепт приготування свинини по-домашньому. Ну що може бути смачніше, ніж ніжне мяско, та ще на додачу з ароматними овочами, таке блюдо в будь-який час року буде бажаним на вашому столі. До того ж склад у цього простого рецепту свинини по-домашньому може змінюватися в залежності від ваших смаків і уподобань, ви завжди можете додати або прибрати якісь інгредієнти, головне - щоб вам було смачно.
- Свинина - 600 грам
 - Картопля - 700-800 грам
 - Морква - 3 штуки
 - Цибуля ріпчаста - 3 штуки
 - Перець болгарський - 1 штука
 - Помідори - 500 грам
 - Петрушка свіжа - 20-30 грам
 - Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
 - Лавровий лист - 2-3 штук
 - Масло рослинне - За смаком (для смаження)
 - Перець чорний мелений - За смаком
 - Сіль - За смаком
 

Отже, промиваємо свинину і нарізаємо її на невеликі шматочки, приблизно 2-2, 5 см шириною.

Далі ми чистимо і нарізаємо на досить великі шматочки картоплю.

Болгарський перець очищаємо від насіння і ріжемо кубиками, помідори нарізаємо кружечками або часточками.

Морква трьом на крупній тертці.

Тепер ми розігріваємо на сковороді рослинне масло і обсмажуємо на ньому нарізану свинину до рум'яної скоринки. Додаємо до м'яса помідори, морква, перець і нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю, тушкуємо м'ясо з овочами хвилин 10, періодично помішуючи, потім додаємо томатну пасту і свіжий кріп, перемішуємо все і вимикаємо вогонь.

Беремо каструлю і викладаємо в неї частину картоплі, на нього кладемо частину обсмаженого м'яса з овочами, так чергуємо картопля і м'яса шарами. Потім наливаємо в каструлю кип'ячену воду або бульйон так, щоб рідина майже повністю накривала все інгредієнти, додаємо лавровий лист, солимо і перчимо блюдо за смаком. Ставимо каструлю на плиту і тушкуємо все протягом години (після закипання) на повільному вогні.

Свинина по-домашньому виходить неймовірно смачною, ситної і ароматною - просто смакота. Приємного вам апетиту!