Рецепт Свинина «Оджахури» по-домашньому фото

Свинина «Оджахури» по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Картопля, Свиняча корейка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Оджахурі - це національне грузинське блюдо, яке готується з обсмаженого м'яса і картоплі. Виходить таке ситне і домашнє блюдо завжди відмінно.

Оджахурі - блюдо національної кухні Грузії. Для нього підійде будь-який вид м'яса, так само можна додати томати і зелень на ваш смак. Блюдо виходить дуже ситним, ну а гостроту ви можете регулювати самі. Спеції краще додати без винятку. Смачного!

  • Свинина - 600 грам (філе)
  • Картопля - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Оцет винний - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки(2 ст. L. - маринад, 2 ст. L. - на обсмажування)
  • Koriandr - 1/2 чайних ложки (мелений)
  • Спеції - 1 Чайна ложка(1/2 немає. L. ucho-сунелі, 1/2 немає. L. Хміль-сунелі)
  • Перець гострий - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
свинина
Складові.
свинина
Свинину порізати на шматочки середнього розміру. Додайте винний оцет, рослинна олія, koriandr, ucho-сунелі, хміль-сунелі. Поріжте і додайте цибулю. Все перемішайте і приберіть в холод на дві години.
свинина
Очищену картоплю наріжте на однакові часточки.
свинина
Залийте водою, доведіть до кипіння і варіть до напівготовності. Злийте воду.
свинина
Масло розігрійте, покладіть м'ясо, обсмажте його до готовності. За п'ять хвилин до готовності посоліть. Потім зніміть з вогню, перекладіть в інший посуд і закрийте кришкою.
свинина
Покладіть в сковороду, де смажилося м'ясо, картопля і обсмажте до готовності. Додати сіль.
свинина
Додайте м'ясо до картоплі, перемішайте, закрийте кришкою і дайте постояти п'ять хвилин. Смачного!

Схожі рецепти