Супер ніжний пиріг з капустою і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати супер ніжний пиріг з капустою і м'ясом? М'ясні пироги готувати складно, так як потрібно попередньо готувати м'ясо, а це так довго. Я пропоную легкий спосіб приготувати ніжний пиріг.
Супер ніжний пиріг з капустою і м'ясом виходить дуже смачним. Там немає особливих спецій або премудростей, але результат вас обов'язково порадує. М'ясо швидко готується. І з огляду на, що це яловичина, готується начинка дуже швидко. З тестом взагалі метушні немає. Його потрібно просто розморозити.
- Листкове тісто в листах - 1 штука
- Куряче яйце - 3 штуки
- Капуста білокачанна - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Фарш яловичий - 350 грам
- Рослинна олія - За смаком
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Кефір - 3 Ст. Ложки
- Сіль, чорний мелений перець - За смаком
Платівку покупного листкового тіста потрібно розморозити при кімнатній температурі.
Дошку присипте трохи борошном, по центру викладіть тісто і розкачайте його в найтонший шар, але не до дірок.
Тонке тісто викладіть у форму, зайве обріжте.
Приготовим начинку. На рослинному маслі обсмажте нарізаний дрібними кубиками ріпчасту цибулю.
Додайте до цибулі сирої яловичий фарш. Перемішуючи, Фарсі принести Readiness.
Додайте нашатковану білокачанну капусту. Гасіть все разом, помішуючи. Можна на кілька хвилин накрити сковорідку кришкою. Під впливом пари капуста опаде, стане м'якше, зменшиться в обсязі.
У миску вбийте 3 яйця. Додайте 2 ст. Ложки майонезу і 3 ст. Ложки кефіру. Додайте трохи чорного меленого перцю і солі. Збийте все в однорідну масу. Коли начинка буде готова, зніміть її зі сковороди. Дати 5-10 хвилин охолонути.
Теплу начинку викладіть на тісто. Розрівняйте.
Отриману яєчно-молочну масу вилийте зверху на начинку.
Це крок можна не робити. У мене залишився малесенький шматочок тесту, після обрізки. З нього я спорудила ось таку трояндочку з листочками. Якщо ви підете цим прикладом, то готову прикрасу з тіста змастіть жовтком.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте пиріг у духовці 20-30 хвилин.
Готовим пиріг перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.