Супер вареники (швидкий спосіб ліплення вареників)
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю вареники з будь-якою начинкою: з картоплею, капустою, сиром і т.Д. Але завжди дуже багато часу займає процес їх приготування. Сьогодні я розповім, як приготувати супер вареники.
Вареники я готую дуже часто і тільки таким способом, це просто і швидко, вареники виходять акуратними і в процесі варіння не розлазиться, з чим би ви не готували такі вареники - будь то капуста, печінку або навіть вишня. Вареники завжди будуть виходити ідеальними. Далі я поділюся з вами дуже простим способом швидкої ліплення вареників, який вам обов'язково сподобається!
- Вода тепла - 200 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Борошно - 3 склянки (скільки візьме тісто + для присипки робочої поверхні)
- Начинка - 300 грам (будь-яка)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. В якості начинки в цей раз я вирішила взяти картопля з пасерованою цибулею.
Для початку замісити тісто. У теплій воді розчиніть яйце і сіль, добре розмішайте. Додайте просіяне борошно.
Замісити м'яке тісто, яка не буде липнути до рук. Залиште тісто ненадовго.
Потім відріжте невеликий шматок тіста, розкачайте його товщиною приблизно 3-4 мм.
Покладіть по ½ ст. Ложки начинки на відстані від краю приблизно на 6-7 см.
Накрийте начинку залишеним тестом, склянкою або вирубкою відповідного розміру, видавіть півколо.
Ось такими акуратними вийшли вареники. Закип'ятіть воду, відправте в неї вареники приблизно на 4-5 хвилин.
Готові вареники подавайте зі смаженою цибулею та сметаною. Смачного!