Суп з перловкою і яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Суп з перловкою і яловичиною - простий і дуже ситний, а головне оригінальний! У супі присутня перлова крупа, що робить його більш насиченим і апетитним. Смачний обід - це просто!
Готуємо суп з перловкою і яловичиною в домашніх умовах. Для супу потрібні такі інгредієнти: яловичина на кості, морква, цибуля, помідори, перлова крупа, петрушка, цибуля зелена, сіль і перець. Любов загострюється - додайте додаткові спеції за смаком. Гарного вам дня!
- Яловичина на кістці - 300 грам
- Перлова крупа - 1/3 склянки
- Вода - 2, 5 L
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком (кріп, петрушка)
1. М'ясо заливаємо холодною водою і варимо протягом двох годин на середньому вогні, знімаючи піну. Готове м'ясо витягаємо з бульйону, відокремлюємо від кістки і ріжемо шматочками. Дрібно нарізаємо цибулю і моркву. Кладемо в киплячий бульйон: м'ясо, цибуля, морква і промиту крупу.
2. Помідори обшпарюємо окропом і знімаємо з них шкірку. Потім подрібнюємо в пюре при допомогою блендера. Кладемо помідори в суп. Також солимо і перчимо до смаку.
3. Дрібно нарізаємо кріп і петрушку.
4. Опускаємо зелень в суп, варимо ще кілька хвилин і знімаємо з вогню. Даємо супу настоятися під кришкою 10-15 хвилин.