Рецепт Суп з перловкою і яловичиною фото

Суп з перловкою і яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина, Крупи, Перлова крупа
Дієтичне харчування
На обід
Супи

Суп з перловкою і яловичиною - простий і дуже ситний, а головне оригінальний! У супі присутня перлова крупа, що робить його більш насиченим і апетитним. Смачний обід - це просто!

Готуємо суп з перловкою і яловичиною в домашніх умовах. Для супу потрібні такі інгредієнти: яловичина на кості, морква, цибуля, помідори, перлова крупа, петрушка, цибуля зелена, сіль і перець. Любов загострюється - додайте додаткові спеції за смаком. Гарного вам дня!

  • Яловичина на кістці - 300 грам
  • Перлова крупа - 1/3 склянки
  • Вода - 2, 5 L
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком (кріп, петрушка)
суп з перловкою і яловичиною - фото крок 1
1. М'ясо заливаємо холодною водою і варимо протягом двох годин на середньому вогні, знімаючи піну. Готове м'ясо витягаємо з бульйону, відокремлюємо від кістки і ріжемо шматочками. Дрібно нарізаємо цибулю і моркву. Кладемо в киплячий бульйон: м'ясо, цибуля, морква і промиту крупу.
суп з перловкою і яловичиною - фото крок 2
2. Помідори обшпарюємо окропом і знімаємо з них шкірку. Потім подрібнюємо в пюре при допомогою блендера. Кладемо помідори в суп. Також солимо і перчимо до смаку.
суп з перловкою і яловичиною - фото крок 3
3. Дрібно нарізаємо кріп і петрушку.
суп з перловкою і яловичиною - фото крок 4
4. Опускаємо зелень в суп, варимо ще кілька хвилин і знімаємо з вогню. Даємо супу настоятися під кришкою 10-15 хвилин.

Схожі рецепти