Рецепт Суп з квасолі і бекону фото

Суп з квасолі і бекону
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Бобові, Квасоля, Бекон
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід
Супи

Цей простий суп - це відмінний спосіб використовувати квасоля. Можна зробити його з одного виду, але смачніше, якщо використовувати кілька. Для вас рецепт страви, як приготувати суп з квасолі і бекону.

Квасоля містить стільки ж білка, скільки його в м'ясі. Наваристий бульйон цілком замінює за смаком м'ясний. Ситний, простий і дуже смачний супчик. Для його приготування потрібно заздалегідь підготувати квасоля: замочіть її в холодній воді і залиште на ніч. Буде потрібно зовсім небагато інгредієнтів, щоб зробити це блюдо.

  • Квасоля (різна) - 2 склянки
  • Бекон - 5 скибочок
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Бульйон - 6 склянок
  • Томати - 400 грам (консервовані або свіжі, але очищені від шкірки )
  • Томатна паста - 1/4 склянки
  • Морква - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сушений кмин - 0, 5 чайних ложки
  • Сушений розмарин - 0, 5 чайних ложки
  • Сушений орегано - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
суп з квасолі і бекону - фото крок 1
1. Викладіть квасолю у велику каструлю або миску, залийте водою і залиште на ніч. Через необхідний час злийте воду.
суп з квасолі і бекону - фото крок 2
2. Розігрійте каструлю на середньому вогні, наріжте бекон і викладіть його в каструлю, обсмажте до золотистої скоринки. Наріжте кубиками цибулю і подрібніть часник. Викладіть до бекону цибулю, обсмажуйте 5-7 хвилин, потім додайте часник.
суп з квасолі і бекону - фото крок 3
3. Наріжте невеликими шматочками моркву і стебло селери, викладіть овочі в каструлю, обсмажуйте ще 2 хвилини.
суп з квасолі і бекону - фото крок 4
4. Додайте консервовані або стиглі томати, нарізані шматочками або розім'яті в пюре, а також томатну пасту і квасоля. Влийте бульйон, додайте всі спеції і доведіть суміш до кипіння, варіть під закритою кришкою близько 45-60 хвилин.
суп з квасолі і бекону - фото крок 5
5. По закінченню процесу посоліть і поперчіть за смаком, потім розлийте суп по тарілках і подавайте.

Схожі рецепти