Рецепт Суп з конини фото

Суп з конини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Овочі
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

З конини можна приготувати не тільки смачні домашні ковбаски або спекотне, але і ароматний наваристий супчик. Сама нещодавно дізналася рецепт супу з конини, тепер ось поспішаю поділитися ним з вами!

Опис приготування:

Звичайно, конина - це не самий часто зустрічається вид м'яса на нашому столі. Однак я завжди дотримуюся принципу, що краще мати в запасі парочку рецептів, в яких фігурують рідкісні інгредієнти, ніж не мати. Ось і вам рекомендую записати рецепт такого супчика (тим більше, що при бажанні конину можна замінити на інший вид м'яса).

  • Конні - 600-700 грам
  • Вода - 5-6 склянок
  • Кубик бульйонний - 4 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Морквина - 1-2 штук
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Томатне пюре - 4-5 Ст. Ложок (або томатна паста)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
суп з конини - фото крок 1
Конину поріжте на шматочки. Жир зайвий ображати і обсмажте прямо в каструльці, навіть можете злегка згасити конину в маслі і власному соку, так м'ясо стане тільки м'якше.
суп з конини - фото крок 2
Морквину і цибулю порізати не дрібне, можна кубиками. Додайте до конину і продовжуйте обсмажувати і тушкувати до золотистого кольору овочів.
суп з конини - фото крок 3
Поки м'ясо і овочі обсмажуються, розведіть у воді бульйонні кубики.
суп з конини - фото крок 4
Додайте бульйон в каструлю, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть хвилин 30.
суп з конини - фото крок 5
Потім додайте горошок і томатне пюре (або томатну пасту). Варіть ще хвилин 10-15.
Не забудьте кинути лавровий лист, посолити і поперчити за смаком.
суп з конини - фото крок 6
Проваріть ще пару хвилин, а потім вимикайте. В цілому, за годину з невеликим у нас вийшов дуже ароматний і наваристий суп з конини. Смачного!

Схожі рецепти