Суп з конини
(покроковий рецепт з фото)
З конини можна приготувати не тільки смачні домашні ковбаски або спекотне, але і ароматний наваристий супчик. Сама нещодавно дізналася рецепт супу з конини, тепер ось поспішаю поділитися ним з вами!
Звичайно, конина - це не самий часто зустрічається вид м'яса на нашому столі. Однак я завжди дотримуюся принципу, що краще мати в запасі парочку рецептів, в яких фігурують рідкісні інгредієнти, ніж не мати. Ось і вам рекомендую записати рецепт такого супчика (тим більше, що при бажанні конину можна замінити на інший вид м'яса).
- Конні - 600-700 грам
- Вода - 5-6 склянок
- Кубик бульйонний - 4 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 1 штука
- Морквина - 1-2 штук
- Цибуля - 1-2 штук
- Томатне пюре - 4-5 Ст. Ложок (або томатна паста)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Конину поріжте на шматочки. Жир зайвий ображати і обсмажте прямо в каструльці, навіть можете злегка згасити конину в маслі і власному соку, так м'ясо стане тільки м'якше.
Морквину і цибулю порізати не дрібне, можна кубиками. Додайте до конину і продовжуйте обсмажувати і тушкувати до золотистого кольору овочів.
Поки м'ясо і овочі обсмажуються, розведіть у воді бульйонні кубики.
Додайте бульйон в каструлю, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть хвилин 30.
Потім додайте горошок і томатне пюре (або томатну пасту). Варіть ще хвилин 10-15.
Не забудьте кинути лавровий лист, посолити і поперчити за смаком.
Не забудьте кинути лавровий лист, посолити і поперчити за смаком.
Проваріть ще пару хвилин, а потім вимикайте. В цілому, за годину з невеликим у нас вийшов дуже ароматний і наваристий суп з конини. Смачного!