Рецепт Суп з грибними фрикадельками фото

Суп з грибними фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Гриби , Печериці
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Для дітей
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Одне з найулюбленіших перших страв - це суп, а якщо ще й з фрикадельками… Щоб якось його урізноманітнити, пропоную додати в фарш для фрикадельок гриби. Виходить дуже смачно!

Опис приготування:

Суп виходить дуже ароматним, завдяки грибам. До речі, гриби можна брати будь-які, наприклад, belиe або лисиці. Також в суп можна додати трохи свіжої капусти, томати або солодкий перець - все на ваш розсуд, мені більше подобається класика, але з грибочками Подавайте суп зі сметаною і хлібом, запевняю, байдужих не залишиться.

  • Фарш - 200 грам
  • Мал - 30 грам
  • Печериці - 100 грам
  • Яйце - 1 штук
  • Вода - 1, 5 L
  • Картопля - 2-3 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Кріп - 1 Пучков
суп з грибними фрикадельками - фото крок 1
Насамперед займемося приготуванням фрикадельок. Печериці дрібно наріжте.
суп з грибними фрикадельками - фото крок 2
Рис відварити, з'єднайте з грибами і фаршем. Додайте яйце і спеції. Перемішайте.
суп з грибними фрикадельками - фото крок 3
З приготованого фаршу сформуйте фрикадельки.
суп з грибними фрикадельками - фото крок 4
Опустіть їх в киплячу воду.
суп з грибними фрикадельками - фото крок 5
Додайте нарізану картоплю.
суп з грибними фрикадельками - фото крок 6
Окремо на рослинній олії обсмажте цибулю і моркву.
суп з грибними фрикадельками - фото крок 7
Додайте обсмажування в суп і проваріть все разом хвилин 15. В самому кінці додайте нарізаний кріп і зніміть суп з вогню.
суп з грибними фрикадельками - фото крок 8
Дайте супу трохи настоятися і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти