Рецепт Суп з фореллю фото

Суп з фореллю
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Картопля, Крупи, Форель, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Смачний гарячий суп на обід - це саме те блюдо, яке необхідно готувати в холодну зиязик пору. В даному випадку розповідаю, як приготувати суп з фореллю. Дуже апетитне перша страва!

Для приготування цієї супу я використовую суповий набір форелі, куплений в супермаркеті. Також можна використовувати філейну частину риби, щоб менше морочитися з чищенням. Готовий суп подається до столу зі свіжою зеленню і шматочком білого хліба або батона. Хай щастить!

  • Форель - 1 кілограм
  • Картопля - 5 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Вершки - 1 Склянка
  • Мал - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Вода - 3 L
  • Зелень - За смаком
суп з фореллю - фото крок 1
Кип'ятимо воду, опускаємо в неї форель. Також кладемо перець, сіль і лаврові листи. Варимо рибний бульйон до готовності.
суп з фореллю - фото крок 2
Штам Бульйон. Форель слід перебрати і повернути в суп.
суп з фореллю - фото крок 3
Окремо відваріть рис в киплячій підсоленій воді.
суп з фореллю - фото крок 4
У киплячий бульйон кладемо порізану кубиками картоплю.
суп з фореллю - фото крок 5
Моркву і цибулю очищуємо, нарізаємо кубиками. Обсмажуємо овочі до золотистого на маслі.
суп з фореллю - фото крок 6
Перекладаємо зажарку в суп, доводимо до кипіння, вливаємо вершки. Варимо ще 4-5 хвилин на повільному вогні.
суп з фореллю - фото крок 7
Додаємо в суп зварений рис, подаємо готове першу страву до столу. Смачного!

Схожі рецепти