Суп з фореллю
(покроковий рецепт з фото)
Смачний гарячий суп на обід - це саме те блюдо, яке необхідно готувати в холодну зиязик пору. В даному випадку розповідаю, як приготувати суп з фореллю. Дуже апетитне перша страва!
Для приготування цієї супу я використовую суповий набір форелі, куплений в супермаркеті. Також можна використовувати філейну частину риби, щоб менше морочитися з чищенням. Готовий суп подається до столу зі свіжою зеленню і шматочком білого хліба або батона. Хай щастить!
- Форель - 1 кілограм
- Картопля - 5 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вершкове масло - 40 грам
- Вершки - 1 Склянка
- Мал - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Вода - 3 L
- Зелень - За смаком
Кип'ятимо воду, опускаємо в неї форель. Також кладемо перець, сіль і лаврові листи. Варимо рибний бульйон до готовності.
Штам Бульйон. Форель слід перебрати і повернути в суп.
Окремо відваріть рис в киплячій підсоленій воді.
У киплячий бульйон кладемо порізану кубиками картоплю.
Моркву і цибулю очищуємо, нарізаємо кубиками. Обсмажуємо овочі до золотистого на маслі.
Перекладаємо зажарку в суп, доводимо до кипіння, вливаємо вершки. Варимо ще 4-5 хвилин на повільному вогні.
Додаємо в суп зварений рис, подаємо готове першу страву до столу. Смачного!