Суп з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування супу з баранини так само характерний для кухні Сходу, як для російської кулінарії - щі і каші. Пропоную приготувати це ситне, смачне і ароматне блюдо!
Культурні та релігійні традиції середньої Азії і Сходу привели до того, що баранина в цілому ряді країн є найулюбленішим і поширеним видом м'яса. Перші страви на бульйоні з баранини мають характерний смак і аромат - не всі можуть його зрозуміти і оцінити, але, повірте, це тільки тому, що ми не вміємо готувати баранину так, як це роблять узбеки, кавказці, турки і т.Д. Вони-то знають, що для такого бульйону підходить далеко не всякий шматок і, прямо скажемо, не кожну барана - найкраще на суп брати реберця, лопаточную частина або грудинку молодого баранчика. Таке м'ясо майже не має специфічного "баранячого" запаху, а вміло підібрані спеції і велика кількість пряної зелені додадуть йому дивно насичений аромат і смак.
Як приготувати суп з баранини? Однозначної відповіді на це питання не існує - рецептів десятки, якщо не сотні. Я ж хочу запропонувати вам рецепт супу з баранини з квасолею і овочами - він не дуже важкий, але все ж дуже ситний і поживний. А на рахунок смаку - йому, як і на колір, товариш не всяк.
- Баранина - 500 грам (найкраще реберця)
- Банку квасолі консервованої - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Перець солодкий - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Цибуля зелена - За смаком
- Інша зелень - За смаком (петрушка, кріп, кінза і т.Д.)
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець запашний горошком - 5-6 штук
- Інші спеції - За смаком (кмин, куркума, шафран і t.d. )
Смачного!