Суп з баранини з локшиною
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є гарненький шматочок баранини і гарний настрій, приготуйте чудовий суп з баранини з локшиною. Виходить дуже смачно, ситно і наваристий, спробуйте!
Це зрозумілий і простий рецепт приготування супу з баранини з локшиною. Для приготування потрібні такі інгредієнти: баранина на кісточці, локшина, томатна паста, цибуля ріпчаста, помідор, картопля, масло рослинне, сіль і перчик гострий. Не забувайте, готовий суп необхідно настояти під кришкою 10-15 хвилин, і тільки після цього розливати по тарілках. Гарного дня!
- Баранина на кістки - 300 грам
- Локшина яєчна - 200 грам
- Картопля - 3 штуки
- Помідор - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перчик гострий - За смаком
Ретельно промийте баранину, потім залийте холодною водою і поставте вариться. Варити під кришкою приблизно 1 час, не забувайте прибирати піну.
Поки вариться м'ясо, чистимо і нарізаємо кубиками картоплю.
Також потрібно приготувати засмажку. Для цього дрібно наріжте цибулю і помідори. Потім обсмажити цибулю до золотистого кольору, додайте помідор і томатну пасту, смажте ще 2 хвилини.
Мясо сварилось, виймаємо його з каструлі і відокремлюємо від кісточок. Бульйон потрібно процідити через сито і повернути на плиту. Додати в каструлю зажарку, картопля і м'ясо. Далі варимо до готовності картоплі. Сіль за смаком.
Для 5 хвилин до готовності додайте в каструлю локшину і гострий перчик. Готовий суп зніміть з плити і дайте йому настоятися 10 хвилин під кришкою. Смачного!