Суп-пюре з селерою
(покроковий рецепт з фото)
Хочете набратися вітамінів перед майбутньою зимою? тоді дивіться, як приготувати суп-пюре з селерою, і обов'язково готуйте його своїй сім'ї. Супчик простий, смачний і дуже корисний.
Для прикраси супчика використовуйте свіжу зелень і перець, можна червоний або суміш перців.
Я надаю перевагу, щоб в супі залишалися шматочки селери, так мені більше подобається його текстура. Але ви можете пропустити цей крок і відразу відправити весь селера в сотейник з іншими овочами.
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 120 грам
- Лук-пориста - 180 грам
- Стебло селери - 600 грам
- Часник - 2 зубчики
- Лавровий лист - 2 штуки
- Курячий бульйон - 1 літр
- Сіль, перець - За смаком
- Вершки жирні - 80 мілілітрів
Розтопіть в сотейнику частина масла і обсмажте нарізаний порей, ріпчаста цибуля і дві третини селери.
Через 7 хвилин влийте бульйон, покладіть лаврушку, vskipyatite. Готуйте 15 хвилин.
На ложці олії обсмажте окремо залишився селера до м'якості. Додайте до нього трохи бульйону з каструлі і дайте прокипіти хвилин 5.
З каструлі дістаньте лаврушку і перелийте вміст частинами в блендер, пюріруем суп.
Поверніть суп в каструлю, додайте селеру зі сковороди, сіль і перець за смаком, додайте вершки і закип'ятіть. Все готово.