Рецепт Суп-пюре з селерою фото

Суп-пюре з селерою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Вершки, Часник, Цибуля, Селера, Стебло селери
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи, Супи-пюре

Хочете набратися вітамінів перед майбутньою зимою? тоді дивіться, як приготувати суп-пюре з селерою, і обов'язково готуйте його своїй сім'ї. Супчик простий, смачний і дуже корисний.

Для прикраси супчика використовуйте свіжу зелень і перець, можна червоний або суміш перців.

Я надаю перевагу, щоб в супі залишалися шматочки селери, так мені більше подобається його текстура. Але ви можете пропустити цей крок і відразу відправити весь селера в сотейник з іншими овочами.

  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 120 грам
  • Лук-пориста - 180 грам
  • Стебло селери - 600 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Курячий бульйон - 1 літр
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вершки жирні - 80 мілілітрів
суп-пюре з селерою - фото крок 1
Розтопіть в сотейнику частина масла і обсмажте нарізаний порей, ріпчаста цибуля і дві третини селери.
суп-пюре з селерою - фото крок 2
Через 7 хвилин влийте бульйон, покладіть лаврушку, vskipyatite. Готуйте 15 хвилин.
суп-пюре з селерою - фото крок 3
На ложці олії обсмажте окремо залишився селера до м'якості. Додайте до нього трохи бульйону з каструлі і дайте прокипіти хвилин 5.
суп-пюре з селерою - фото крок 4
З каструлі дістаньте лаврушку і перелийте вміст частинами в блендер, пюріруем суп.
суп-пюре з селерою - фото крок 5
Поверніть суп в каструлю, додайте селеру зі сковороди, сіль і перець за смаком, додайте вершки і закип'ятіть. Все готово.

Схожі рецепти