Рецепт Суп-пюре з моркви з селерою фото

Суп-пюре з моркви з селерою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершки , Морква , Селера , Стебло селери
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Якщо хочете побалувати себе смачним і не дуже калорійною стравою, то дивіться, як приготувати суп-пюре з моркви з селерою. Основу складають овочі, а ніжну креязик текстуру додадуть вершки.

Опис приготування:

Тут я використовувала нежирні вершки, але деяким більше подобається додавати в цей супчик молоко. Можете спробувати обидва варіанти і вирішити, який вам більше подобається.

Готується суп і просто, так що вам не важко буде нагодувати цим корисним і ситним блюдом всю сім'ю.

  • Морква - 3 штуки (велика)
  • Стебло селери - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Картопля - 2 штуки (середнього розміру)
  • Чебрець сушений - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Бульйон овочевий - 900 мілілітрів (або курячий)
  • Вершки нежирні - 250 мілілітрів
суп-пюре з моркви з селерою - фото крок 1
Моєму овочі і подрібнюємо морква, селера, цибуля. Ріжемо невеликими шматочками.
суп-пюре з моркви з селерою - фото крок 2
У сотейнику розтопіть масло і Відведіть туди нарізані овочі, додайте подрібнений часник. Смажте 5 хвилин, потім додайте порізаний дрібними кубиками картоплю.
суп-пюре з моркви з селерою - фото крок 3
Влийте бульйон, чебрець, сіль, перець за смаком і варіть 20-30 хвилин, поки картопля не стане м'яким.
суп-пюре з моркви з селерою - фото крок 4
Готові овочі перетворите в пюре блендером і додайте вершки. Перемішайте і доведіть до кипіння. Все готово, можна пробувати.

Схожі рецепти