Суп-пюре з моркви з селерою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете побалувати себе смачним і не дуже калорійною стравою, то дивіться, як приготувати суп-пюре з моркви з селерою. Основу складають овочі, а ніжну креязик текстуру додадуть вершки.
Тут я використовувала нежирні вершки, але деяким більше подобається додавати в цей супчик молоко. Можете спробувати обидва варіанти і вирішити, який вам більше подобається.
Готується суп і просто, так що вам не важко буде нагодувати цим корисним і ситним блюдом всю сім'ю.
- Морква - 3 штуки (велика)
- Стебло селери - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Картопля - 2 штуки (середнього розміру)
- Чебрець сушений - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Бульйон овочевий - 900 мілілітрів (або курячий)
- Вершки нежирні - 250 мілілітрів
Моєму овочі і подрібнюємо морква, селера, цибуля. Ріжемо невеликими шматочками.
У сотейнику розтопіть масло і Відведіть туди нарізані овочі, додайте подрібнений часник. Смажте 5 хвилин, потім додайте порізаний дрібними кубиками картоплю.
Влийте бульйон, чебрець, сіль, перець за смаком і варіть 20-30 хвилин, поки картопля не стане м'яким.
Готові овочі перетворите в пюре блендером і додайте вершки. Перемішайте і доведіть до кипіння. Все готово, можна пробувати.