Рецепт Суп-пюре з моркви з фрикадельками фото

Суп-пюре з моркви з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Фінська кухня
Овочі, Птах, Курка, Морква, Курячий фарш
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід
Супи, Супи-пюре

Не знаю, ніж урізноманітнити обіднє меню? У мене є одна чудова ідея, я покажу, як приготувати суп-пюре з моркви з фрикадельками. Апетитний, яскравий, легкий і нереально смачний. Рекомендую!

Набір необхідних інгредієнтів зовсім маленький, та й процес не викличе труднощів, я думаю. Супчик виходить дуже насиченим, фрикадельки надають особливу пікантність, а шпинат - яскрава родзинка. Від такої страви не відмовляться ні дорослі, ні малюки.

  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Морква - 800 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Пластівці гострого перцю - За смаком
  • Італійські трави - 1/2 чайних ложки
  • Бульйон - 1 літр
  • Шпинат - 1 пучок
  • Фарш курячий - 250 грам (або індиче)
  • Сир - 50 грам
  • Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і спеції - За смаком (часник, трави, сіль, перець)
суп-пюре з моркви з фрикадельками - фото крок 1
1. У каструлі або на сковороді з високими бортами розігрійте масло. Викладіть нарізану моркву, цибуля, часник. Додайте сіль, перець, італійські трави. Томіть на середньому вогні, помішуючи, хвилин 15.
суп-пюре з моркви з фрикадельками - фото крок 2
2. Влийте бульйон і залиште варитися під кришкою на півгодини.
Тим часом з'єднайте фарш з тертим сиром і панірувальними сухарями. Додайте спеції і сіль.
суп-пюре з моркви з фрикадельками - фото крок 3
4. Занурювальним блендером подрібніть суп до стану пюре.
суп-пюре з моркви з фрикадельками - фото крок 4
5. Сформуйте з фаршу невеликі фрикадельки і викладіть їх в суп. Томіть на середньому вогні ще хвилин 10.
суп-пюре з моркви з фрикадельками - фото крок 5
6. За хвилину до готовності додайте в супчик шпинат. Смачного!

Схожі рецепти