Суп-пюре з моркви з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, ніж урізноманітнити обіднє меню? У мене є одна чудова ідея, я покажу, як приготувати суп-пюре з моркви з фрикадельками. Апетитний, яскравий, легкий і нереально смачний. Рекомендую!
Набір необхідних інгредієнтів зовсім маленький, та й процес не викличе труднощів, я думаю. Супчик виходить дуже насиченим, фрикадельки надають особливу пікантність, а шпинат - яскрава родзинка. Від такої страви не відмовляться ні дорослі, ні малюки.
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Морква - 800 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Пластівці гострого перцю - За смаком
- Італійські трави - 1/2 чайних ложки
- Бульйон - 1 літр
- Шпинат - 1 пучок
- Фарш курячий - 250 грам (або індиче)
- Сир - 50 грам
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком (часник, трави, сіль, перець)
1. У каструлі або на сковороді з високими бортами розігрійте масло. Викладіть нарізану моркву, цибуля, часник. Додайте сіль, перець, італійські трави. Томіть на середньому вогні, помішуючи, хвилин 15.
2. Влийте бульйон і залиште варитися під кришкою на півгодини.
Тим часом з'єднайте фарш з тертим сиром і панірувальними сухарями. Додайте спеції і сіль.
Тим часом з'єднайте фарш з тертим сиром і панірувальними сухарями. Додайте спеції і сіль.
4. Занурювальним блендером подрібніть суп до стану пюре.
5. Сформуйте з фаршу невеликі фрикадельки і викладіть їх в суп. Томіть на середньому вогні ще хвилин 10.
6. За хвилину до готовності додайте в супчик шпинат. Смачного!