Картопляний суп-пюре з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати картопляний суп-пюре з фрикадельками. Смачно, сито, та й як красиво виглядає цей суп ... Тільки заради цього варто його хоча б раз приготувати! вам, я впевнена, він сподобається!
Рецепт приготування картопляного супу-пюре з фрикадельками перед вами. Впевнена, що вам сподобається таке блюдо! За рахунок додавання гарбуза виходить домогтися чудового помаранчевого кольору і незвичайного аромату. Спробуйте, і вам сподобається!
- Картопля - 5 штук
- Морква - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Масло оливкове - 5 Ст. Ложок
- Вода - 2 L
- Фарш - 500 грам
- Спеції - За смаком
- Гарбуз - 150 грам
1. Морквину і цибулю подрібнити і обсмажити на оливковій олії.
2. Кип'ятимо воду, додамо в неї очищені і порізані шматочками картоплю і гарбуз. Варимо до кипіння, зменшимо вогонь і додамо зажарку і спеції.
3. Коли знову закипить, зменшимо вогонь. Перемішаємо. Доводимо до кипіння. Окремо фарш змішаємо зі спеціями і яйцем, формуємо фрикадельки.
4. Коли все буде готово, виймаємо фрикадельки, перетираємо всі інгредієнти в блендері. Потім знову кип'ятимо, додаємо фрикадельки і спеції. Ще раз доведіть до кипіння, і все готово!