Картопляний суп з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам варіант, як приготувати картопляний суп з фрикадельками. Він виходить дуже легким. Щоб зробити його густим, додайте трохи манної крупи. Буде не тільки смачно, але і ситно.
Для приготування супу можна взяти будь-який м'ясний фарш: курячий, індиче або змішаний (наприклад, зі свинини і яловичини). Відваріть овочі, сформуйте фрикадельки, зваріть їх у супі. Читайте докладний рецепт, як приготувати картопляний суп з фрикадельками, нижче. Хай щастить!
- Фарш - 350-400 грам (у мене змішаний зі свинини і яловичини)
- Картопля - 4-5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Манна крупа - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Кріп - За смаком
- Вода - 2, 5-3 L
Приготуйте продукти для супу. Поставте воду на вогонь.
Поки вода закипає, очистіть картопля, цибулю і моркву. У мене морква заморожена, в попередній обробці вона не потребує. Поріжте всі овочі не дуже крупно.
У киплячу воду закладайте овочі, сіль і зварної шов 10 хвилин.
Поки варяться овочі, мокрими руками скачайте фарш в кульки завбільшки з волоський горіх. Це будуть наші фрикадельки.
У киплячий суп кидайте фрикадельки, варіть не менше 15 хвилин. Курячі фрикадельки можна варити трохи менше.
Для 5 хвилин до кінця варіння всипте манну крупу, гарненько розмішайте, щоб не утворювалися грудочки.
Додайте зелень і улюблені спеції. Можна вимикати вогонь. Суп готовий!