Суп на свином бульоне
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.
Тут ви дізнаєтеся, як приготувати суп на свинячому бульйоні. Це досить легкий суп з овочами, Котрий, проте, виходить наваристим і ситним, якщо додати в нього відварне м'ясо.
Опис приготування:
За смаком можете додати в суп пів чайної ложки цукру, це додасть йому приємну солодкість. Крім петрушки можна порізати в суп і нарізану кріп.
Якщо ви хочете зробити суп особливо ситним, можете додати туди шматочки м'яса, яке варилося в бульйоні.
Подавайте блюдо гарячим, з густою сметаною і ароматним чорним хлібом.
- Свинина на кістці - 300 грам
- Кабачок - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Петрушка - 1 пучок
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
У каструлю налийте півтора літра води, покладіть туди свинину. Поставте каструлю на середній вогонь, доведіть воду до кипіння. Знімайте піну шумівкою в міру її утворення. Зменшіть вогонь до мінімуму і варіть бульйон, поки свинина не зварила.
Очистіть картопля, наріжте його невеликими кубиками. Оскільки картопля вариться довше за інших овочів, покладіть його в готовий бульйон і починайте варити, трохи підсолити воду. А тим часом займіться іншими інгредієнтами.
Очистіть інші овочі: морква, кабачок і цибулю. Кабачок і цибулю наріжте дрібно, а моркву натріть на крупній тертці. У сковороду налийте трохи олії, обсмажте на ньому овочі близько 5-8 хвилин.
У бульйон викладіть обсмажені овочі разом з маслом, в якому вони смажилися. Також в каструлю покладіть томатну пасту, лавровий лист і перець. Нарубите петрушку, надішліть її в суп. Проваріть все ще 10 хвилин - і подавайте суп, розлив його по тарілках.