Суп на рибному бульйоні
(покроковий рецепт з фото)
Наваристий смачний рибний суп, приготований з філе минтая. Весь процес займе не більше години.
Риба вітається свіжа, але в "нерибних" регіонах можна використовувати заморожене м'ясо риби. Калорійність супу залежить від жирності риби, більше нізкакалорійние виходять з минтая, xeka, більш калорійні - з товстолобика, сума, горбуші, лосося або форелі.
- Філе минтая - 250 грам
- Вода - 800 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Пшоно - 1-2 Ст. Ложок
1. Приготуємо продукти. Рибу годі й розморожувати, овочі очистити і вимити.
2. В солону воду кладемо рибу і варимо бульйон 20 хвилин. Вогонь дуже повільний.
3. Підготуємо пшоно для варіння. Видаліть зіпсовані зерна, сміття. Промийте пару раз під проточною водою.
4. Наріжте дрібно все овочі.
5. Коли рибний бульйон буде готовий, приберіть рибу і киньте в бульйон варитися пшоно.
6. Також відразу додавайте овочі в бульйон. Вони варяться стільки ж, скільки і пшоно, не більше 20 хвилин. Варимо.
7. Рибу остудіть трохи.
8. І поріжте шматочками. Вибирати рибу потрібно для того, щоб вона не переварити.
9. Коли овочі і пшоно будуть готові, поверніть шматочки риби і зелень в суп. Проваріть одну хвилину і вимикайте вогонь.
10. Суп на рибному бульйоні готовий! приємного!