Рецепт Суп на рибному бульйоні фото

Суп на рибному бульйоні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Минтай
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Наваристий смачний рибний суп, приготований з філе минтая. Весь процес займе не більше години.

Опис приготування:

Риба вітається свіжа, але в"нерибних" регіонах можна використовувати заморожене м'ясо риби. Калорійність супу залежить від жирності риби, більше нізкакалорійние виходять з минтая, xeka, більш калорійні - з товстолобика, сума, горбуші, лосося або форелі.

  • Філе минтая - 250 грам
  • Вода - 800 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 1 штука
  • Пшоно - 1-2 Ст. Ложок
суп на рибному бульйоні - фото крок 1
1. Приготуємо продукти. Рибу годі й розморожувати, овочі очистити і вимити.
суп на рибному бульйоні - фото крок 2
2. В солону воду кладемо рибу і варимо бульйон 20 хвилин. Вогонь дуже повільний.
суп на рибному бульйоні - фото крок 3
3. Підготуємо пшоно для варіння. Видаліть зіпсовані зерна, сміття. Промийте пару раз під проточною водою.
суп на рибному бульйоні - фото крок 4
4. Наріжте дрібно все овочі.
суп на рибному бульйоні - фото крок 5
5. Коли рибний бульйон буде готовий, приберіть рибу і киньте в бульйон варитися пшоно.
суп на рибному бульйоні - фото крок 6
6. Також відразу додавайте овочі в бульйон. Вони варяться стільки ж, скільки і пшоно, не більше 20 хвилин. Варимо.
суп на рибному бульйоні - фото крок 7
7. Рибу остудіть трохи.
суп на рибному бульйоні - фото крок 8
8. І поріжте шматочками. Вибирати рибу потрібно для того, щоб вона не переварити.
суп на рибному бульйоні - фото крок 9
9. Коли овочі і пшоно будуть готові, поверніть шматочки риби і зелень в суп. Проваріть одну хвилину і вимикайте вогонь.
суп на рибному бульйоні - фото крок 10
10. Суп на рибному бульйоні готовий! приємного!

Схожі рецепти