Рецепт Суп: локшина з яловичиною фото

Суп: локшина з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина , Локшина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Супи з локшиною ми всі знаємо з самого дитинства. Мама готувала мені їх на курячому бульйоні, коли я хворіла. Але не тільки цей рецепт можна з легкістю повторити. Також вам підійде і даний варіант.

Опис приготування:

Ситне перша страва відніме у вас пару годин, адже м'ясний бульйон необхідно зварити заздалегідь. Текстура виходить густий і наваристою. Аромат вам теж сподобається. Так що прочитайте про те, як приготувати суп з локшиною та яловичиною. Блюдо сподобається всім м'ясоїдам і особливо чоловікам.

  • Яловичина - 1-1, 2 кілограма
  • Локшина - 100 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Морква жовта - 1 штука
  • Зелена цибуля - 0, 5 пучка
  • Кріп - 0, 5 пучка
  • Вода - 2, 5-3 L
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
суп: локшина з яловичиною - фото крок 1
Воду з м'ясом доведіть до кипіння. Потім додайте в каструлю промиту і очищену моркву, сіль, половину зелені і перець. Варіть бульйон 2, 5-3 годину.
суп: локшина з яловичиною - фото крок 2
Готове м'ясо відокремте від кістки. Наріжте його шматочками. Витягніть з бульйону зелень і моркву.
суп: локшина з яловичиною - фото крок 3
Потім в суп додайте локшину.
суп: локшина з яловичиною - фото крок 4
Поверніть в бульйон яловичину шматочками.
суп: локшина з яловичиною - фото крок 5
В кінці в суп дрібно наріжте залишилася зелень. Смачного!

Схожі рецепти