Рецепт Суп із зеленою сочевицею фото

Суп із зеленою сочевицею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля, Бобові, Морква, Цибуля, Сочевиця
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Супи

Такий суп із зеленою сочевицею можна готувати навіть на вечерю, оскільки на відміну від бобових, сочевиця не створює тяжкості в шлунку. Крім цього, він швидко готується, оскільки сочевиця не замочуйте.

Як відомо, суп із зеленою сочевицею дуже корисний, оскільки вона відмінно виводить токсини і покращує травлення. Такий суп також ідеально підійде під час посту і для тих, хто звик в вегетаріанського харчування. Якщо регулярно вживати сочевицю, то можна омолодити організм і поліпшити роботу шлунково-кишкового тракту.

Дивіться, як приготувати суп із зеленою сочевицею.

  • Сочевиця зелена - 250 грам
  • Цибуля - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Картопля - 3-4 штук
  • Кабачки - 1 штук (невеликий)
  • Селера - 2-3 штук
  • Помідори - 1-2 штук
  • Сіль і спеції - За смаком
суп із зеленою сочевицею - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні для приготування супу інгредієнти. Картоплю і моркву промийте і очистіть.
суп із зеленою сочевицею - фото крок 2
2. Заливаємо сочевицю водою і доводимо до кипіння, після чого знімаємо піну, але не солимо. Зазвичай сочевиця вариться близько 25 хвилин на середньому вогні.
суп із зеленою сочевицею - фото крок 3
3. Шаткуємо цибулю і моркву, обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору цибулі і м'якості моркви.
суп із зеленою сочевицею - фото крок 4
4. Додаємо дрібно нарізані помідори, кабачки і при бажанні часник. Приправляємо за смаком і доводимо до готовності.
суп із зеленою сочевицею - фото крок 5
5. На останньому етапі відправляємо в суп цибулю і моркву. Тепер слід посолити суп і в кінці додати селера (можна зелень петрушки за смаком).

Схожі рецепти