Суп харчо з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Зовсім недавно познайомилася з цікавим варіантом супу харчо. Не можу сказати, що класичний варіант мені подобається, але вільний погляд на це блюдо, для мене видався цікавіше. Ділюся рецептом!
Суп готується швидко. Виходить наваристим, ароматним, з вираженою гостротою. Її ви можете регулювати на свій смак. Якщо у вашому наборі спецій виявиться уцхо-сунелі, неодмінно додайте. Смак пажитника додасть супу неповторний смак.
- Фарш яловичий - 300-380 грам (жирний)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1/2 штуки
- Помідори - 2 штуки (або 4 чері)
- Волоський горіх - 20-30 грам
- Koriandr - 1/2 чайних ложки
- Мал - 3-4 Ст. Ложок (круглий)
- Braai - 1 пучок (маленький)
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Вода - 1, 2 L
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Підготуйте фарш. Приправте сіллю і перцем. Перемішайте в чаші і кілька разів вдарте об дно посуду.
Сформуйте фрикадельки розміром трохи менше волоського горіха. Викладіть на дошку.
У киплячу воду опустіть фрикадельки і відваріть до готовності.
Фрикадельки дістаньте з бульйону. Штам Бульйон.
Наріжте дрібно цибулю і спассеруйте його до прозорості. Додайте дрібно терту моркву і пасеруйте до готовності моркви на слабкому вогні.
Помідори наріжте дрібними кубиками і додайте до овочів. Потримайте на вогні протягом 2-3 хвилин, помішуючи.
В окремій чаші змішайте 1/2 пучка подрібненої кінзи, горіхи, подрібнений часник. Ретельно розітріть за допомогою ложки або маточки.
Бульйон доведіть до кипіння. Додайте рис і варіть до готовності крупи.
Як тільки рис звариться, додайте пасеровані овочі і фрикадельки, доведіть до кипіння.
Додайте підготовлені кінзу, горіхи і часник. Розмішайте, доведіть до кипіння.
Зніміть з вогню, закрийте кришкою і дайте настоятися протягом 20 хвилин. Після можна подавати блюдо до столу.
Подавайте суп із зеленню і аджикою. Смачного!