Рецепт Суп-гуляш з фаршу фото

Суп-гуляш з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи , Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У холодну пору року густі супи, схожі на угорський гуляш, просто незамінні. Ситний і зігріваючий, такий суп-гуляш з фаршу є одночасно і першим, і другою стравою.

Опис приготування:

Суп почніть з обсмажування м'яса прямо в каструлі. Потім по черзі додаємо в неї все нарізані інгредієнти. Вариться такий суп близько години. Удачі в приготуванні і приємного апетиту!

  • Фарш м'ясний - 500 грам
  • Вода / бульйон - 1, 5 L
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатний сік - За смаком
  • Картопля - 2-4 штук
  • Макаронні вироби - 50 грам
  • Зелень свіжа - За смаком
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Сіль, перець - За смаком
суп-гуляш з фаршу - фото крок 1
Фарш краще всього починати смажити в ємності, в якій потім буде варитися суп - казані або в керамічної каструлі з товстим дном. Якщо у вас немає такого посуду, починайте обсмажувати фарш і овочі в сковороді, а потім перекладіть їх в відповідну каструлю. Викладіть на розігріту сковороду фарш, зміщують, щоб не утворювалися великі грудки, сіль і poperčite.
суп-гуляш з фаршу - фото крок 2
Додайте до фаршу подрібнену ріпчасту цибулю, продовжуйте обсмажувати на середньому вогні.
суп-гуляш з фаршу - фото крок 3
Очистіть і наріжте моркву кружечками або півкільцями, покладіть в сковороду до фаршу і цибулі, обсмажуйте ще кілька хвилин до готовності лука.
суп-гуляш з фаршу - фото крок 4
Приправте фарш паприкою, мускатним горіхом, орегано, додайте лавровий лист.
суп-гуляш з фаршу - фото крок 5
Вилийте в сковороду 0, 5-0, 7 л томатного соку або соусу, перемішайте і тушкуйте все разом 5 хвилин на невеликому вогні.
суп-гуляш з фаршу - фото крок 6
Перекладіть фарш з овочами в каструлю. Залийте його гарячою водою або бульйоном. Доведіть до кипіння.
суп-гуляш з фаршу - фото крок 7
Картопля очистіть, наріжте невеликими кубиками, покладіть в киплячий суп. При необхідності - до солей.
суп-гуляш з фаршу - фото крок 8
За три-п'ять хвилин до готовності картоплі покладіть в суп пасту або макарони. Варити їх довго не потрібно, намагайтеся, щоб паста не розварилася і залишилася «al dente» - жорсткою, але не твердою.
суп-гуляш з фаршу - фото крок 9
Вимкніть плиту, додайте в суп подрібнену зелень, накрийте кришкою і залиште на 10 хвилин настоюватися.
суп-гуляш з фаршу - фото крок 10
Тим часом приготуйте грінки або тости, і подайте їх до супу-гуляшу.

Схожі рецепти