Рецепт Гуляш з фаршу фото

Гуляш з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Хочу вам запропонувати простий рецепт гуляшу з фаршу. Можна зробити його пожиже, у вигляді супу, як це зробила я, або ж погуще, як підливу або соус до вашого гарніру. Ситне, ароматне і смачне блюдо!

Опис приготування:

Рецепт приготування гуляшу з фаршу багато у вас часу не забере, ще б пак. Від супу він відрізняється тим, що страва виходить набагато густіше і більш насиченим, хоча процес приготування відрізняється незначно. В іншому ж - раджу не шкодувати спецій і фарш вибирати пожирніше, тоді вже точно смачне, густе і наваристий блюдо вийде! рекомендую!

  • Фарш - 500 грам
  • Бульйон - 1.5 L (або вода)
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Макарони - 50 грам
  • Томатна паста - 30 грам
  • Спеції - За смаком
гуляш з фаршу - фото крок 1
1. На рослинному маслі обсмажити фарш. Коли стане рум'яним, додаємо цибулю і обсмажити до золотистого на сильному вогні.
гуляш з фаршу - фото крок 2
2. Коли і цибулю став рум'яним, додаємо моркву і всілякі спеції. Зменшуємо вогонь, додамо томатну пасту і трохи води, прикриваємо кришкою. Тушкуємо до м'якості моркви.
гуляш з фаршу - фото крок 3
3. Далі перекладаємо суміш в каструлю, додаємо воду або бульйон. Доводимо до кипіння, додамо картоплю і макарони. Потім варимо, як суп. В кінці посипаємо зеленню і даємо настоятися під кришкою.
гуляш з фаршу - фото крок 4
4. От і все! Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти