Гуляш з фаршу

Гуляш з фаршу
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 40 хв.
Хочу вам запропонувати простий рецепт гуляшу з фаршу. Можна зробити його пожиже, у вигляді супу, як це зробила я, або ж погуще, як підливу або соус до вашого гарніру. ситне, ароматне і смачне блюдо!

опис приготування:

Рецепт приготування гуляшу з фаршу багато у вас часу не забере, ще б пак. Від супу він відрізняється тим, що страва виходить набагато густіше і більш насиченим, хоча процес приготування відрізняється незначно. В іншому ж — раджу не шкодувати спецій і фарш вибирати пожирніше, тоді вже точно смачне, густе і наваристий блюдо вийде! рекомендую!

  • фарш— 500 грам
  • бульйон— 1.5 L(або вода)
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Картопля— 4 штуки
  • макарони— 50 грам
  • Томатна паста— 30 грам
  • спеції— За смаком
Гуляш з фаршу - фото крок 1 1. На рослинному маслі обсмажити фарш. Коли стане рум'яним, додаємо цибулю і обсмажити до золотистого на сильному вогні.

Гуляш з фаршу - фото крок 2 2. Коли і цибулю став рум'яним, додаємо моркву і всілякі спеції. зменшуємо вогонь, додамо томатну пасту і трохи води, прикриваємо кришкою. Тушкуємо до м'якості моркви.

Гуляш з фаршу - фото крок 3 3. Далі перекладаємо суміш в каструлю, додаємо воду або бульйон. Доводимо до кипіння, додамо картоплю і макарони. потім варимо, як суп. В кінці посипаємо зеленню і даємо настоятися під кришкою.

Гуляш з фаршу - фото крок 4 4. От і все! Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти

Гуляш з фаршу з підливою

Гуляш з фаршу з підливою

Традиційно гуляш готують з м'яса, але, якщо треба швидше і немає м'яса — чому б не приготувати його з фаршу опис приготування: Рецепт приготування гуляшу з фаршу з підливою дуже простий, на підготовку страви у вас піде набагато менше часу, ніж якби ви готували аналогічне блюдо, але з м'яса. Та...

читати далі
Говяжий гуляш

Говяжий гуляш

Гуляш - це традиційне угорське блюдо. Воно вже давно стало візитною карткою цієї країни. Ви можете спробувати гуляш в будь-якому угорському кафе, а можете приготувати його у себе вдома. опис приготування: Щоб приготувати смачний гуляш, не забудьте обсмажити шматочки яловичини в свинячому жирі....

читати далі
Гуляш без муки

Гуляш без муки

Способів приготування гуляшу — велика кількість. Щоб приготувати гуляш без борошна в домашніх умовах, потрібно всього одну годину часу і хороше м'ясо. опис приготування: Готувати гуляш без борошна за класичним рецептом — завжди в задоволення. Смажиться і гаситься м'ясо досить швидко, на гарнір...

читати далі
Гуляш без томату

Гуляш без томату

Цей рецепт для тих, хто не любить томат в стравах. Гуляш цілком можна приготувати і без нього, буде смачно! опис приготування: Деякі люди не люблять помідори або не можуть їх вживати за медичними показаннями. Але це не означає, що їм потрібно відмовитися від гуляшу. Гуляш можна приготувати без...

читати далі
Гуляш без томатної пасти

Гуляш без томатної пасти

М'яке м'ясо з густою підливою з овочами - ось що в нашій уяві гуляш. Приготувати його легко, традиційно готують з томатною пастою. А ми спробуємо приготувати без неї, буде смачно! опис приготування: Хочете приготувати смачний гуляш з густою підливою, але без томатної пасти? Немає нічого прості...

читати далі