Гуляш з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам запропонувати простий рецепт гуляшу з фаршу. Можна зробити його пожиже, у вигляді супу, як це зробила я, або ж погуще, як підливу або соус до вашого гарніру. Ситне, ароматне і смачне блюдо!
Рецепт приготування гуляшу з фаршу багато у вас часу не забере, ще б пак. Від супу він відрізняється тим, що страва виходить набагато густіше і більш насиченим, хоча процес приготування відрізняється незначно. В іншому ж - раджу не шкодувати спецій і фарш вибирати пожирніше, тоді вже точно смачне, густе і наваристий блюдо вийде! рекомендую!
- Фарш - 500 грам
- Бульйон - 1.5 L (або вода)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Макарони - 50 грам
- Томатна паста - 30 грам
- Спеції - За смаком
1. На рослинному маслі обсмажити фарш. Коли стане рум'яним, додаємо цибулю і обсмажити до золотистого на сильному вогні.
2. Коли і цибулю став рум'яним, додаємо моркву і всілякі спеції. Зменшуємо вогонь, додамо томатну пасту і трохи води, прикриваємо кришкою. Тушкуємо до м'якості моркви.
3. Далі перекладаємо суміш в каструлю, додаємо воду або бульйон. Доводимо до кипіння, додамо картоплю і макарони. Потім варимо, як суп. В кінці посипаємо зеленню і даємо настоятися під кришкою.
4. От і все! Приємного вам апетиту!