Суп часниковий
(покроковий рецепт з фото)
Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування часникового супу.
Кількість порцій: 8-9
- М'ясного бульйону - 1 літр
- Часнику - 150 грам
- Солодкого перцю - 100 грам
- Маслин без кісточок - 50 грам
- Сушеного орегано - 1 щіпка
- Сушеного чебрецю - 1 щіпка
- Білого хліба - 200 грам
- Оливкового масла - 3 Ст. Ложки
- Сіль, каєнський перець - 1 штука
Солодкий перець вимити, порізати на дві половини, витягти насіння і плодоніжки,
Нарізати кубиками. Часник очистити
І нарізати кружечками. Маслини нарізати кільцями.
Нарізати кубиками. Часник очистити
І нарізати кружечками. Маслини нарізати кільцями.
Розігріти оливкову олію, і обсмажити підготовлені овочі протягом 2 хвилин. Приправити сушеним чебрецем, сіллю, кайєнським перцем, перемішати, додати гарячий бульйон. Закип'ятити і варити із закритою кришкою 5-7 хвилин.
Хліб нарізати кубиками середнього
Розміру, викласти на деко. Духовку розігріти до 200 Джорджія. Кубики
Хліба запікати в духовці 5-7 хв., доки
Вони не придбають золотистий колір. Готові грінки приправити сіллю і сушеним
Орегано.
Суп подавати гарячим, окремо подати до нього грінки.
Розміру, викласти на деко. Духовку розігріти до 200 Джорджія. Кубики
Хліба запікати в духовці 5-7 хв., доки
Вони не придбають золотистий колір. Готові грінки приправити сіллю і сушеним
Орегано.
Суп подавати гарячим, окремо подати до нього грінки.