Рецепт Суп часниковий фото

Суп часниковий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Часник
Дієтичне харчування
На обід , На полуденок , Для дітей
Супи
Час приготування: 35 хв.

Рецепт приготування часникового супу.

Кількість порцій: 8-9
  • М'ясного бульйону - 1 літр
  • Часнику - 150 грам
  • Солодкого перцю - 100 грам
  • Маслин без кісточок - 50 грам
  • Сушеного орегано - 1 щіпка
  • Сушеного чебрецю - 1 щіпка
  • Білого хліба - 200 грам
  • Оливкового масла - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, каєнський перець - 1 штука
суп часниковий - фото крок 1
Солодкий перець вимити, порізати на дві половини, витягти насіння і плодоніжки,
Нарізати кубиками. Часник очистити
І нарізати кружечками. Маслини нарізати кільцями.
суп часниковий - фото крок 2
Розігріти оливкову олію, і обсмажити підготовлені овочі протягом 2 хвилин. Приправити сушеним чебрецем, сіллю, кайєнським перцем, перемішати, додати гарячий бульйон. Закип'ятити і варити із закритою кришкою 5-7 хвилин.
суп часниковий - фото крок 3
Хліб нарізати кубиками середнього
Розміру, викласти на деко. Духовку розігріти до 200 Джорджія. Кубики
Хліба запікати в духовці 5-7 хв., доки
Вони не придбають золотистий колір. Готові грінки приправити сіллю і сушеним
Орегано.
Суп подавати гарячим, окремо подати до нього грінки.

Схожі рецепти