Суфле з курки з молоком
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати суфле з курки з молоком? Немає нічого простіше! А ще - ніжніше, витонченіше і смачніше. Дуже люблю це блюдо і часто його готую. Спробуйте і ви!
Я думаю, що такий простий рецепт суфле з курки з молоком просто не може не сподобається вам або вашим гостям, це дуже смачна, корисна і здорова закуска. Та й начинка, до того ж, може відрізнятися від наведеної в рецепті. Я, наприклад, крім помідорів, додаю нарізану кубиками гарбуз. Коли суфле розрізати - красиво виглядає. Хай щастить!
- Куряче філе - 400 грам
- Томати в'ялені - 70 грам (можна використовувати свіжі)
- Базилік - 7 штук(7 великих листів)
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 150 мілілітрів
- Молоко - 100 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Подрібнимо в блендері базилік, помідори і часник. Потім суміш треба перекласти в миску.
2. Після цього в блендері подрібнити куряче філе з сіллю і перцем.
3. Додамо сметану, молоко і яйця до курки. Збиваємо ще раз.
4. Тепер додамо суміш з томатів, базиліка і шпинату. Ще раз збиваємо.
5. Викладаємо в вогнетривку форму, тримаємо 40 хвилин в пароварці. Готово!