Суфле з курки з кольоровою капустою
(покроковий рецепт з фото)
Таке ніжне суфле з курки з кольоровою капустою в домашніх умовах готується просто, але на смак дійсно відрізняється оригінальністю і невимовною соковитістю. Обов'язково спробуйте, дуже смачно.
Взагалі, якщо ви віддаєте перевагу класичний рецепт суфле з курки з кольоровою капустою, то раджу кількість інгредієнтів для заливки збільшити вдвічі - тоді самого суфле вийде більше. Але мені ось, наприклад, начинка цінніше, тому я суфле роблю мало. Так що ви дізнаєтеся, як приготувати суфле з курки з кольоровою капустою, а далі - тепер ваша черга, експериментуйте на здоров'я!
- Цвітна капуста - 1 штука (головка)
- Фарш курячий - 500 грам
- Печериці - 100 грам
- Сир плавлений - 100 грам
- Кетчуп - 3 Ст. Ложки
- Майонез - 5 Ст. Ложок
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - За смаком
1. Фарш розморожуємо і розстеляємо на дно форми. Можна посолити і додати приправи. Капусту відварюємо і ділимо на дрібні суцвіття.
2. Гриби миємо і ріжемо пластінкамі.Викладиваем поверх фаршу в форму.
3. Потім шар капусти. Podsalivaem.
4. В окремому посуді збиваємо яйця, майонез, кетчуп, тертий сир, сіль і перець за смаком. Заливаємо в форму.
5. Випікаємо півгодини в розігрітій до 200 градусів духовці.