Курка з кольоровою капустою
(покроковий рецепт з фото)
Бажаєте приготувати швидкий і смачну вечерю? Пропоную зробити курячу грудку з цвітною капустою під ніжним соусом бешамель. Блюдо готується за допомогою мультиварки або на звичайній кухонній плиті.
Перед вами - простий рецепт приготування курки з кольоровою капустою. В першу чергу відваріть капусту до готовності, паралельно відваріть до готовності курячу грудку. Перекладіть курку і капусту в форму для запікання і відправте їх у розігріту духовку на 15 хвилин. Тим часом, приготуйте соус "бешамель" . Залийте соусом курку з капустою, зверху присипте тертим сиром. Запікайте блюдо в духовці до красивого золотистого кольору. Хай щастить!
- Цвітна капуста - 400 грам (заморожена)
- Куряча грудка - 250 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Вершкове масло - 50 грам
- Сир тертий - 50 грам
- Молоко - 300 мілілітрів
- Борошно - 1 Ст. Ложка
Відваріть капусту в киплячій воді до готовності, приблизно 8 хвилин. Курячі грудки також потрібно відварити до готовності, потім остудити і нарізати. Перекладаємо капусту і курку у форму для запікання і готуємо в духовці 15 хвилин, температура 200 градусів. Паралельно приготуйте соус "бешамель" . Розтопіть в сотейнику масло, додайте борошно і обсмажте її 3-4 хвилини. Вливаємо молоко і доводимо масу до кипіння, солимо, перчимо і кладемо мускатний горіх. Варимо 10 хвилин до загустіння. Витягуємо форму з куркою і капустою з духовки, заливаємо соусом. Присипаємо верхівку тертим сиром і ще раз готуємо в духовці, поки верхівка не стане золотистого кольору.
Смачного!