Курячі котлети з кольоровою капустою
(покроковий рецепт з фото)
Овочі і куряче м'ясо в рубаних котлетах чудово поєднуються і доповнюють один одного. Крім кольорової капусти кладу ще й болгарський перець. Виходить дуже смачно.
Смачні котлети з м'яса і овочів. Готувати дуже просто: спочатку злегка відваріть цвітну капусту, потім її, а також м'ясо і болгарський перець, поріжте дрібними кубиками. Подрібніть зелень, потріть сир і з'єднайте всі інгредієнти. Добре перемішайте і поставте в холодильник на 1 час. Потім сформуйте мокрими руками котлети і обсмажте їх на сковороді з двох сторін до золотистого кольору. На стіл можна подати з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!
- Грудка куряча - 600 грам
- Цвітна капуста - 300 грам
- Сир - 80 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Зелена цибуля - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Проваріть кольорову капусту в киплячій воді 5 хвилин, потім злийте воду і остудіть. Поріжте дрібними кубиками куряче філе, болгарський перець і цвітну капусту, а також поріжте зелень. Змішайте ці інгредієнти.
Додайте тертий сир, яйця, сметану, борошно, сіль і мелений перець.
Добре перемішайте і поставте в холодильник на 1 час.
Потім сформуйте мокрими руками котлети і обсмажте їх на сковороді з двох сторін до золотистого кольору. На стіл можна подати з будь-яким гарніром на ваш смак.