Парове суфле з курки
(покроковий рецепт з фото)
Парові страви традиційно вважаються дуже корисними і смачними. Ось і в цьому рецепті ніжне куряче філе готується в пароварці з додаванням овочів. Парове суфле сподобається дорослим і дітям.
До вашої уваги - простий рецепт приготування парового суфле з курки. Яйця збийте з вершками, додайте подрібнене куряче філе. Овочі бланшируємо в окропі і також додаємо до курки. Отриману масу готуємо на пару до стану суфле. Перед подачею на стіл нарізаємо суфле на порційні шматочки. Хай щастить!
- Куряче філе - 300 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вершки - 200 мілілітрів
- Гарбуз свіжа - 50 грам
- Горошок зелений - 50 грам
- Сіль - За смаком
Курячі грудки подрібнюємо в блендері.
Нарізаємо гарбуз кубиками і перекладаємо в друшляк, додаємо горошок. Бланшуємо овочі в окропі 3 хвилини.
Яйця збиваємо з вершками, в змішувачі допомоги. Додаємо фарш, ретельно перемішуємо.
Засипаємо бланшірованние овочі.
Вливаємо суміш в ємність для варіння на пару. Готуємо 40 хвилин.
Смачного!