Рецепт Парове суфле з курки фото

Парове суфле з курки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Птах , Бобові , Курка , Гарбуз , Горох
Для діабетиків
На обід , На вечерю , Для дітей
Страви на пару
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Парові страви традиційно вважаються дуже корисними і смачними. Ось і в цьому рецепті ніжне куряче філе готується в пароварці з додаванням овочів. Парове суфле сподобається дорослим і дітям.

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування парового суфле з курки. Яйця збийте з вершками, додайте подрібнене куряче філе. Овочі бланшируємо в окропі і також додаємо до курки. Отриману масу готуємо на пару до стану суфле. Перед подачею на стіл нарізаємо суфле на порційні шматочки. Хай щастить!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Гарбуз свіжа - 50 грам
  • Горошок зелений - 50 грам
  • Сіль - За смаком
парове суфле з курки - фото крок 1
Курячі грудки подрібнюємо в блендері.
парове суфле з курки - фото крок 2
Нарізаємо гарбуз кубиками і перекладаємо в друшляк, додаємо горошок. Бланшуємо овочі в окропі 3 хвилини.
парове суфле з курки - фото крок 3
Яйця збиваємо з вершками, в змішувачі допомоги. Додаємо фарш, ретельно перемішуємо.
парове суфле з курки - фото крок 4
Засипаємо бланшірованние овочі.
парове суфле з курки - фото крок 5
Вливаємо суміш в ємність для варіння на пару. Готуємо 40 хвилин.
парове суфле з курки - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти